miercuri


Shopping-ul și ziua perfectă a unei femei





Bună! Sunt Gabriela și, recunosc, sunt dependentă de shopping!!!

Dar asta o știți deja! Și mai știți că replica este cu adevărat decupată dintr-o familiară realitate cotidiană. Pentru că shopping-ul a devenit, ușor, ușor, o anexă indispensabilă a vieții  moderne. Granița care desparte cumpărătorul obișnuit de unul dependent poate fi sinuoasă, pentru că tendința de a cheltui mai mult decât e necesar, este generalizată. Și faptul că simțim plăcere atunci când achiziționăm un produs nu este decât un lucru normal și sănătos, și asta recunosc toți specialiștii. Problemele apar atunci când shopping-ul devine o practică acaparantă, care consumă timp și bani ce nu pot fi returnați, iar achizițiile sunt urmate de episoade de remușcare. Ceea ce nu e cazul, la mine! Pentru că am și noroc! De data aceasta, norocul meu a luat forma unor vouchere de la BuzzStore, pe care le-am transformat cu plăcere, destul de repede, în ținute extrem de confortabile la TOPSHOP TOPMAN din București Mall-Vitan. 

TOPSHOP TOPMAN- o experiență de shopping exclusivistă


București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de moda și entertainment. De curând, București Mall – Vitan a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor, și nu numai. Dacă nu l-ai vizitat încă, te invit să o faci cât mai repede- nu vei regreta. Vei regăsi aici cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și cinematograful Hollywood Multiplex, cu cele mai noi filme. Evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashioniste până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea fermă că absolut toți vor trăi o experiență completă de shopping, distracție și socializare.

Noul magazin TOPSHOP TOPMAN, deschis de curând la București Mall – Vitan, te conectează cu tot ce înseamna avangardă în materie de fashion, stil și cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal. Un preview al colecțiilor ne dezvăluie salopete din denim, rochii tricotate, din jerseu sau de tip cămașă cu imprimeu de piele de șarpe, pantaloni lejeri cu animal-print, trenci-uri și jachete din vinilin, botine și sandale, curele cu cataramă supradimensionată sau detalii aurii. Pentru bărbați sunt disponibile, printre altele, jachete bomber, tricouri și pantaloni în dungi alb-bleumarin, bluze cu modele geometrice, pantaloni sport cu banda lateral sau stretch slim sau spray fit jeans. 

În magazinul TOPSHOP TOPMAN produsul este vedeta. Designul magazinului fiind minimalist, simplu și intrigant, cu o arhitectură ce permite produselor să fie puse în valoare fără să fie legate de estetica sezonului sau de evoluția trendurilor. Topman oferă game atent selecționate și adaptate fiecărui sezon în colecțiile mainline, denim și formal outwear. Magazinul pune la dispoziție și un serviciu gratuit de Personal Shopping, oferind clienților o experiență cu adevărat unică, astfel încât toți aceștia să beneficieze de sfaturile unui consultant de fashion personal și de acces exclusiv la cele mai noi articole. 

Dar cel mai bine ar fi să vă convingeți singuri!



6 comentarii:

Mikyangel spunea...

Norocoaso! Eu stau prea departe de acest magazin dar am altele care nu-mi scapa, pentru ca da, si mie imi place shoppingul. :)

Unique by MM spunea...

Chiar îmi era dor de București mall, pe care îl vizitam foarte des într-o vreme.
Mulțumesc pentru recomandare, îmi programez o vizită în zilele următoare.

Mihaela Nistor spunea...

E important ca au consultat de fashion, mi se pare un serviciu tare bun.

Albu Steluta spunea...

As vrea sa stiu daca exista o femeie care nu este dependenta :))

Rokolla spunea...

Imi doresc si eu sa ajung in TOP Shop. Am vazut la fete cateva piese tare frumoase

Catalina Coman spunea...

Cand ajung in Bucuresti, sigur fac o vizita la acest magazin.