marți


De ce să-ți alegi un fotograf de nuntă din București!?




Organizarea unei nunți de succes presupune, pe lângă rezervarea din timp a unui restaurant, programarea la biserica dorită sau la starea civilă, găsirea unui fotograf profesionist care să imortalizeze cele mai frumoase momente ale acestui eveniment. Piața este mare și oferta bogată, iar voi veți avea nevoie pentru ziua nunții doar de un singur fotograf- cel mai bun. Am spus cel mai bun? Nu. Mai degrabă cel mai potrivit. Fiecare fotograf de nuntă are un stil anume, o viziune în care trebuie să vă regăsiți. Pentru început, hotărâți-vă ce vă doriți de la fotografiile de nuntă, încercați să vi le imaginați. De aceasta vor depinde și cerințele pentru fotograf. Cu cât mai clar veți vizualiza rolul fotografului la nuntă, cu atât mai bun va fi rezultatul. Scopul acestui articol este de a vă ajuta să vă găsiți fotograful potrivit din marea de oferte, urmând sfaturile cele mai bune. Și pentru ca totul să fie perfect, trebuie să aveți grijă la câteva aspecte importante. În următoarele rânduri sper că voi veni în ajutorul celor care își doresc servicii foto video nuntă de calitate, care iubesc frumosul și care se străduiesc să vadă și dincolo de mulțimea de mega-oferte și bonusuri existente pe piața de profil.


Fotograful trebuie să fie magicianul amintirilor de neuitat pentru nunta voastră!


Nunta este momentul cel mai frumos din viata unui cuplu și organizarea acestui eveniment începe cu cel puțin un an înainte. Ce restaurant să alegeți, ce tematică să aveți? Dar decorul cum să fie? Toate aceste pregătiri vor duce la o nuntă perfectă, nunta visurilor voastre, iar amintirile vor fi memorabile numai dacă lucrați cu un fotograf profesionist. Dar cum alegeți fotograful de nuntă potrivit!?
Fotograful ar trebui să fie magicianul momentelor voastre de neuitat. Fiecare fotografie făcută în cadru organizat, fiecare instantaneu făcut va fi, este ani, parte din povestea voastră și amintirea voastră.

Și pentru că nunta reprezintă un eveniment unic în viața unui cuplu este firesc să vă doriți imortalizarea tuturor momentelor care se desfășoară pe parcursul acestei zile. Fie ca optați pentru foto, video sau pentru un pachet servicii foto video nuntă, este important ca persoanele care prestează astfel de servicii să fie profesioniste, să folosească aparatură și tehnică de ultima generație, să fie o prezență discretă și plăcută atunci când pozează sau filmează (cu siguranță un fotograf nuntă București va fi mereu în pas cu noutățile și va avea cele mai performante aparate). Căci, până la urmă, albumul de nuntă reprezintă oglinda cea mai fidelă a talentului și priceperii lor, de aceea vă recomand să țineți cont de câteva aspecte legate de alegerea persoanelor sau a firmelor care să vă ofere astfel de servicii.

Pentru început, documentați-vă din timp de pe Internet sau de la cunoscuți în legătură cu persoanele care prestează servicii foto video. De exemplu, căutați pe internet fotograf nuntă București și veți găsi diferite imagini, fotografii de nună din toată lumea, în cele mai variate cadre. Ulterior, identificați în toate aceste fotografii, acele elemente pe care le doriți și în albumul de la nunta voastră: poze de grup cu toată familia, poze artistice cu jocuri de lumini și umbre, cu perspective noi sau cu accente pe detalii neobișnuite. Reduceți aria căutării la fotografii din zona voastră, alegându-i pe cei ce au, la rândul lor, cadre asemănătoare în portofoliu. Originalitatea, viziunea artistică, talentul și experiența fotografilor se vor reflecta în albumele foto și video pe care le-au realizat. 

Apoi, analizați cu atenție activitatea lor profesională, vizualizând evenimente la care au pozat sau au filmat. Calitatea tuturor serviciilor foto video nuntă va constitui, cu siguranță, un atu în alegerea pe care o veți face ulterior. Un profesionist va ști foarte bine cum să evidențieze cele mai elocvente imagini și instantanee de la nuntă, fotografii ideale care să vă satisfacă toate cerințele. Un album foto trebuie să cuprindă, în ordine cronologică, toate momentele fericite, începând cu ceremonia religioasă și terminând cu petrecerea propriu-zisă. La fel și suportul video, trebuie să fie unul special, care să reflecte frumusețea acestui mare eveniment, să surprindă fericirea și, mai ales, dragostea voastră. De asemenea, decorul trebuie evidențiat prin imagini și filmări în care mirii să pară că sunt într-o lume a lor, unică, de basm. 


Și acum, la final, după ce ați aflat care sunt principalele criterii de care să țineți cont când alegeți fotograful de nuntă, vă invit și pe pagina https://casaanke.ro/ pentru a viziona clipuri artistice de nuntă. Dacă încă nu ați găsit un videograf pentru evenimentul vostru, iar filmările de pe site v-au atras atenția, nu ezitați să-i contactați pentru detalii. Au o mulțime de oferte speciale, atent gândite pentru fiecare dintre voi!


9 comentarii:

Mihaela Nistor spunea...

Trebuie sa alegem cu grija fotograful de nunta pentru a avea amintiri de neuitat.

Mikyangel spunea...

Portofoliu, recomandarile clientilor, modul in care interactionez cu el si abia la urma pretul.

Cătălina Lungu spunea...

Visez la o ședință foto profi!

Albu Steluta spunea...

Intr-adevar un fotograf bun merita fiecare banut la un astfel de eveniment!

Georgiana spunea...

Mereu mi-am dorit o intrare festiva la nunta mea. Ma vedeam cu trena grena si cu niste scari impresionante din marmura colorata in asa fel incat sa imi iasa in evidenta rochia. In visul meu erau mai multi fotografi. In realitate reusim sa platim maxim unul.

Catalina Coman spunea...

Fotograful trebuie ales cu mare atentie, pentru ca pozele sunt singurele amintiri cu care ramanem.

Unique by MM spunea...

Fotograful are un rol deosebit de important în reușita unui eveniment ca nunta.
Este cel care va face ca amintirile celui mai frumos eveniment să fie privit cu drag tot restul vieții.

Urban Story spunea...

Motivele expuse sunt suficient de convingatoare ca sa ma determine sa apelez la un astfel de fotograf in cazul in careas avea nevoie

Rokolla spunea...

Eu cred ca ai nevoie de un fotograf profesionist daca vrei sa ai niste amintiri frumoase