miercuri

Cel mai eficient detergent pentru spălat rufe





Detergentul praf este folosit de marea majoritate pentru spălarea rufelor la mașina de spălat. De ceva timp însă, foarte multe persoane au început să se îndrepte spre detergentul lichid sau către cel de tip capsulă (pernuță), mai ales că sortimentele noi beneficiază și de balsam inclus.

În comerț există mai multe tipuri de detergenți, cu putere de curățare și rezultate similare, fiecare cu avantajele și dezavantajele lui. Există două mari categorii de detergenți, care conțin aproape aceleași ingrediente active pentru spălare, principala diferență dintre aceste categorii fiind substanța de umplutură. Detergentul de tip pudră conține sulfat de sodiu, ca substanță de umplutură, iar cel de tip lichid/gel conține apă și/sau alcool. Mai există o a treia categorie de detergent și balsam, recent apărută în comerț, care combină calitățile detergentului și balsamului într-o singură capsulă cu gel.

Dintre toate aceste sortimente apărute pe piață, am fost surprinsă extrem de plăcut de eficiența capsulelor Lenor. Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS lucrează în armonie perfectă cu balsamul Lenor- cu o notă seducătoare de parfum, capsulele de detergent Lenor curata în profunzime și oferă prospețime de lungă durată.




Niciun comentariu: