duminică

Cunosc si oameni cu scaun la cap!

- despre shopping on-line -

Dragi mi-s prietenii mei...Dar cand din cauza lor trebuie sa umblu la portofel, ma cam enervez un pic. (Important e ca-mi trece si repede, daca gasesc solutii convenabile)...
Zilele trecute, pe cand cautam impreuna cu prietenii mei niste filme, s-a intamplat nenorocirea! Va spuneam ca nu suntem asa putini deloc! Si toti suntem asi in materie de filme!!! Asa ca, atenti la cautare si ingramadindu-ne peste scaunul biroului, ne trezim toti cu scaunul in cap! Daca ramanea si el asa cum l-am cumparat nu era nici o nenorocire, dar fiind din plastic, oricat ne-am chinuit, n-am reusit sa-l asamblam la loc! :D
Asa ca am fost nevoiti sa lasam filmele pe mai tarziu si sa incepem Marea Cautare!!! 
Nu va povestesc cate site-uri n-am vazut, cate articole am citit si nu gaseam deloc ceva sa ne incante! Ori nu erau in stoc, ori timpul de livrare era foarte mare, ce mai, nu gaseam si PACE!
Si, ... intr-un tarziu, aproape cand ne intrebam unde sa ducem scaunelul la reparat, IL GASIM!


Ei, ce ziceti!? 

Dimensiunile scaunului directorial OFF 1621:
- Inaltime totala a scaunului reglabila intre : 112 - 121 cm ;
- Inaltime pana la nivelul sezutului : 48 - 57 cm ;
- Sezutul :  51 cm adancime si 48 cm latime utilizabila fara a include si bratele  .

Si sa spun ce-am mai aflat despre el si de ce m-am indragostit la prima vedere:
Fotoliul de birou din piele naturala este special creat pentru a va simti confortabil atunci cand desfasurati activitati de birou. 
Este cunoscut faptul ca statul prelungit intr-o anumita pozitie nu este benefic pentru coloana, dar un scaun cu forme ergonomice poate atenua disconfortul coloanei .
Acest model are atat fata si spatarul, dar numai suprafata de contact, de uzura executate din piele naturala de buna calitate, iar spatele din piele ecologica. Scaunul are baza confectionata din otel vopsit acoperit cu lemn, iar bratele sunt integral confectionate din lemn. 
Scaunul este prevazut cu cilindru pneumatic ce permite ridicarea si coborarea, precum si mecanism de balans .
Si, cireasa de pe tort, acest scaun poate sustine o greutate maxima de 100 kg. 

Nu-i asa ca e minunat!?
Si sa va mai arat ce mai mi-am luat, ca era livrarea gratuita! :D
3 scaune pentru barulet, superbe si ele, si cu un pret foarte bun,
scaune de bucatarie moderne si elegante, cu cadrul metalic cromat, avand sezutul si spatarul tapitate cu piele ecologica. Ce mai, SUPERBE!!!


Sunt foarte multumita si recomand tuturor ScauneOnline.ro. Este un site care se ocupa de vanzarea scaunelor de calitate! Si sa nu uit! Au livrare gratuita in 24-48 de ore (minunat, nu?) si plata se face ramburs, la primirea coletului

Cum sa nu te bucuri, pana la urma, ca ai prieteni cu scaun la cap!?







Niciun comentariu: