luni

 Pentru prietenii trainice

- despre feng-shui-


Practicile Feng-shui dateaza de aproximativ 3000 de ani, sunt originare din China si se bazeaza pe credinta ca natura, mai exact pamantul, traieste si ca este plin de energie, de CHI(qi). Noi ne putem amenaja spatiul personal astfel incat sa atragem energiile pozitive, doar respectand aceste principii Feng-shui.
In ultima vreme conceptul feng-shui s-a bagatelizat, degenerand in convingerea populara ca e suficient sa-ti uti mobila prin casa ca sa fii fericita. Feng-shui este ,insa, o intreaga filozofie-un strop de astologie, unul de misticism oriental si ceva bun-simt- al carei scop e sa-ti faca viata cat mai minunata. Si, daca e sa te iei dupa fani, chiar functioneaza!
In interiorul locuintei- zona corespunzatoare prieteniei este coltul din dreapta-cel mai departat cand stai cu spatele lipit de usa de la intrare.
Ce trebuie sa facem pentru a avea prietenii dinamice si energizante?! 
Conform fanilor feng-shui trebuie sa amplasam in acest colt o lampa, pe care s-o lasam aprinsa cam 5 ore pe zi! Eheee, sa vezi atunci prieteni buluc!!! :D
Si daca totusi simtim ca nu toti prietenii sunt alaturi de noi, ca nu ne vor binele sau ca nu se bucura alaturi de noi, daca simti , atunci, ca o amicitie e pe cale sa dispara, sa se destrame, feng-shui iti da solutia! Trebuie sa pui in acest colt cateva pietre grele care vor juca rolul de ancora!
Si inca ceva, cica daca plantam un piersic in coltul din dreapta al curtii, vei avea asigurata longevitatea prieteniilor. Asa zic fanii feng-shui! Si eu ii cred pe cuvant! ;)
Am mai citit ca daca vrei sa ai mereu casa plina de musafiri poti zugravi camera principala in roz sau rosu- pentru ca aceste culori inseamna dragoste, bunastare si fericire. Nu zice nimic daca vrei sa nu ai casa plina de musafiri! :D
O casa care are si subsol sau demisol cica poate induce o stare de izolare. Cum facem ca aceasta sa dispara? Feng-shui ne ajuta si de data aceasta! Intrarea trebuie sa fie luminata, fara nimic ingramadit sau in dezordine.
Tu ce trucuri Feng-shui practici deja!?

Si ca sa aveti mereu musafiri multumiti le puteti oferi la plecare cate un micut cadou de la feng.shui.ro. Eu am sa va arat cateva minunatii:


Tablou feng-shui pentru noi inceputuri
Copac feng-shui cu cristale de coral cu frunze-XXL
Produsele sunt realizate, majoritatea, manual, ceea ce le da un aer unicat deosebit! Voi ce produs v-ati cumpara!?

Niciun comentariu: