miercuri

N'Joy - locul unde gasim cadourile perfecte

http://www.njoy.ro/ro/

Cautam de cateva zile un cadou potrivit pentru nepotelul meu de 12 ani. Voiam ceva care sa-i faca placere, folosindu-l. Pentru ca petrece deja cam mult timp la calculator nu am vrut sa-i mai iau anul acesta jocuri ( ca il obisnuisem), asa ca m-am gandit la ceva legat de muzica. Cui nu-i place muzica?! Asa mi-am amintit ca nu de mult am testat niste boxe minunate de la nJoy. Mi-au placut foarte mult si voiam de mult sa le comand, pentru ca au si un pret fantastic. 

N'Joy este o marca de IT&C romaneasca ce a fost lansata in iunie 2010; are sediul in Timisoara si este formata dintr-un grup de profesionisti tineri. Ce m-a atras la inceput a fost smiley face-ul prietenos, care creaza o prima legatura intre utilizator si produs.
Boxele Totek 2.1 m-au atras cu carcasa de lemn maro-cires, care ofera acestui sistem audio tonuri muzicale de exceptie, note clare, un bas patrunzator, clar, totul la un pret fara concurenta. 


Combinand niste criterii precum calitatea sunetului, materialele, finisajele si aspectul, dotarile si portabilitatea, toate raportate la un pret excelent,Totek 2.1 m-a cucerit de la prima vedere. Asadar recomand cu incredere acest sistem, sigur veti fi si voi incantati de achizitie.
Ca sa va convingeti si voi ca Totek 2.1 e cea mai buna alegere-


Nepotul meu a fost foarte incantat de cadou, conecteaza boxele prin toata casa, si la TV, zice ca se aude mai ,,misto"; la desktop - ca boxe fixe, astfel ca nu mai ocupa inca o priza; nu le foloseste numai la laptop, le ia cu el oriunde vrea, doar sa gaseasca o mufa USB libera (portabilitatea este marele avantaj al sistemului- ce-i place si pustiului cel mai mult).

Si pentru ca e singurul meu nepot i-am luat si aceste casti dragute.


Asa ca daca aveti de facut cadouri celor dragi, nJoy e alegerea perfecta, mereu aproape de prieteni.

Voi ce v-ati luat de la nJoy!?

Niciun comentariu: