vineri

Protectia perfecta pentru Samsung Galaxy S 6



Fiica mea face parte din cei cu degete rare si foarte rare. Cel mai mult au de suferit telefoanele. 
Asa arata ultima experienta de acest gen.

Nici daca ar fi spart nuci cu el nu ar fi aratat la fel! 

Noua ei achizitie fiind un Samsung Galaxy S6, am cautat ceva care sa prelungeasca viata saracutelor gadgeturi aflate in posesia fiicei mele. Dupa indelungi cautari pe site-uri de specialitate am gasit protectia perfecta la Smart Protection -  Clasic Smart Protection.
https://smartprotection.ro/produs/folie-de-protectie-samsung-galaxy-s6-edge/
 O folie de protectie S6 edge aparuta recent pe piata, un produs creat special pentru cei ca fiica mea si nu numai. Pentru ca nu este deloc o folie ,,clasica", ea fiind compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0,2 mm. este un produs creat special pentru a oferi solutia unei protectii inteligente.

https://smartprotection.ro/produs/folie-de-protectie-samsung-galaxy-s6-edge/

Iata 3 dintre motivele care m-au determinat sa comand imediat folia minune:
- Transparenta 100%, claritate Full HD -culorile display-ului vor fi ca originale; 
- Self-healing (propritate de regenerare)- stratul de polimeri din compozitia ei o ajuta sa se regenereze mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturile de nivel mediu;
- Folie cu ,,grad militar"- suna destul de tare, nu!? La geneza ei, aceasta pelicula invizibila a fost (si mai este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare. Desi dupa instalare ea devine invizibila, este totusi cea care pastreaza device-ul mereu ca nou (ai aici un tutorial video de instalare ca sa vezi cat e de usor totul).
https://smartprotection.ro
Fii previzibil si comanda folia de protectie pentru Samsung Galaxy S6 edge - e solutia ideala pentru prelungirea vietii indragitului tau smartphone si singura care merita aceasta asociere!

Niciun comentariu: