joi


Cadoul perfect îl găsești la BestWatch



Se apropie sărbătorile de iarnă rapid, rapid de tot. Cu daruri, cu bucate tradiționale, cu familie și vacanțe la munte.  Știți ce? Anul acesta m-am gândit că Moșul ar trebui să își facă timp și pentru mine un pic. El știe deja că am o obsesie cu ceasurile, consideră că le port ca pe niște bijuterii și recunosc că-mi place să le asortez cu evenimentul la care sunt purtate sau cu ținuta pe care o va pune în valoare, cu siguranță. 
Așa că am să-i trimit site-ul preferat și îl las pe el să aleagă, oricum eu nu mă pot hotărî la un singur produs. Și dacă mă întrebați care sunt ceasurile mele preferate, vă spun doar atât: CASIO. Calitatea Casio își spune cuvântul de la prima vedere. Atât ceasurile bărbătești cât și cele de damă se remarcă prin eleganță și funcționalitate, calitate și un preț excepțional. Vă spun cu mâna pe inimă. aceste ceasuri de nota 10 creează dependeță. Modelele Casio au o notă clasică, rezistă în timp, sunt modele ce pot fi asortate la aproape orice ținută - de la casual, la elegant sau office.





Aceste ceasuri sunt ideale pentru persoanle active, pentru cele care preferă mai ales ținutele casual, persoane ce vor fi mereu punctuale, care au nevoie să știe mereu ora exactă și să poată să citească fără probleme ceasul atât ziua cât și noaptea (au indicatori cu fosfor sau inserții luminescente). 

Dacă totuși Moșul trage cu ochiul și pe aici, nu rezist să-i recomand pentru mine (sic!) un model elegant, un accesoriu fin ce tinde spre o bijuterie clasică, discretă, dar nu suficient cât să treacă neobservată, ci din contră să atragă atenția într-un mod delicat. 
http://www.bestwatch.ro/ceas-de-dama-casio-clasic-ltp-1280psg-9a.html
Casio a folosit pentru acest ceas materiale de calitate foarte bună- cadranul ușor argintiu este elegant decorat cu arătătoare aurii și cu markeri tip linii aurii. Fiecare element are dimensiunile atent studiate (nici prea mari, dar nici să nu fie observate cu ușurintă și pe timp de noapte). Tonalitatea liniilor aurii este plăcută, se combină de minune cu argintiul brățării de oțel inoxidabil. Mecanismul folosit este de tip Quartz- ceea ce înseamnă că puteți potrivi ceasul și e Ok până se termină bateria- lucru ce nu se va întâmpla prea repede. Ceasul are o garanție de 2 ani, lucru care nu face decât să te încânte!
Acest model va face cu siguranță furori la o ținută office sau, de ce nu?, în combinație cu o rochie elegantă la o petrecere selectă. În funcție de imaginația fiecăreia, ceasul își va face treaba cu brio și la o ținută casual, cu siguranță. 

Dacă și vouă vă plac ceasurile, vă recomand cu plăcere Bestwatch.ro - numai aici găsiți cele mai frumoase modele la prețuri fără concurență.
http://www.bestwatch.ro
Un mic sfat!?
Dacă vreți să oferiți un cadou de genul, cu siguranță veți oferi o mare bucurie și o nemăsurabilă încântare!

Niciun comentariu: