joi


Sexy și ...bună numai cu 

Ce anume face o femeie să se simtă cu adevărat atrăgătoare, puternică, încrezătoare și dorită în același timp? Nu este chiar un secret- de la primele semne ale trezirii feminității orice tânără se studiază cu atenție, se îngrijește mai mult, își dorește haine elegante și frumoase, încearcând să pară cât mai sexy cu putință. Se spune că siguranța femeii vine din interior, inteligența, curajul, bunătatea, sinceritatea (și multe altele) îi dă aripi oricăreia dintre noi. 
Și, de ce să nu recunoaștem, mai știm că orice articol de îmbrăcăminte este purtat cu încredere și dezinvoltură dacă ascunde o lenjerie sexy care se mulează perfect pe trup și care este plăcută, cu siguranță, oricărei priviri.

O femeie care nu poartă o lenjerie intimă plăcută se va simți întotdeauna timidă, va fi retrasă, nu se va simți puternică, capabilă să infrunte lumea cu privirea ,, Dacă ai știi tu ce port sub această rochie!?”...
O lenjerie frumoasă poate da aripi oricărei femei, dacă îi place ceea ce vede în oglindă, ea poate cuceri întreaga lume. Cu lenjeria potrivită, chiar și fără machiaj, o femeie devine mai frumoasă. Pentru că frumusețea se află totdeauna la interior.
Și dacă nouă ne place, cum să nu le placă și lor, bărbaților? Că, recunoașteți, ne place să-i punem pe jar!!! Cum credeți că va reacționa soțul dacă, într-o seară magică, îi veți pregăti și servi cina, îmbrăcată doar cu un costum de crăciuniță, că tot suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă? Nu-mi săriți cu răspunsurile, că le știu! Fetelor, sincer, noi avem nevoie de acele priviri admirative ale bărbaților noștri. Ele ne fac să roșim și să ne topim de plăcere. Și e atât de simplu! 
Și dacă nu știați încă, sunt o mulțime de site-uri cu lenjerii online, de unde puteți alege orice vă doriți. 

Fiți frumoase, atrăgătoare, sexy și ...bune!

Niciun comentariu: