luni

 

Coolpad Modena- cel mai nou brand pe piața telefoanelor mobile din România

Cum s-a răcit vremea eu mi-am luat Modena!Cum de unde? De la eMag, dar găsiți și la MediaGalaxy, cam la același preț ( între 150 și 200 EURO).
Brandul Coolpad este nou sosit pe piața telefoanelor mobile din România. A fost proiectat și lansat de Yulong Computer Telecomunication Scientific Co.Ltd.- un as în industria de comunicații wireless încă din 1993, contribuind la producția primelor smartphone-urilor și devenind rapid un lider dezvoltator și furnizor de smartphone-uri integrate și sisteme de date wireless în China. Coolpad este unul dintre primii producători axat pe cercetare și vânzări de smartphone-uri oferind soluții inovatoare, diferențiate și de înaltă calitate.
Dar să vă prezint acum noua mea jucărie: smartphone Coolpad Modena!!! Are un design premium, ramă invizibilă, grosime de 8.6 mm și spatele ușor curbat, o tehnologie de ultimă generație și cele mai cool feature-uri- care fac din telefon mai mult decât un device tehnologic.

E Cool, nu!?

Cool pentru un ecran mare- 5,5”- de-acum jocurile, filmele și fotografiile sunt o reală plăcere!
Cool pentru DualSim- acum am posibilitatea să introduc 2 cartele SIM din rețele diferite.
Cool pentru momente speciale- are o cameră de 8 Mpx cu LED și funcție Auto Focus, pot, astfel, crea cu ușurință un efect WOW prin bifarea opțiunii de corectare machiaj, nightshot- fotografiere pe timpul nopții, HDR sau captură automată pentru o persoană când aceasta zâmbește; sau opțiunea No Backdrop, cu care șterg persoanele aflate în mișcare din fotografie. Să nu-mi spuneți că nu vă doriți așa ceva, sigur aveți sute de fotografii cu tipi/obiecte care nu aveau ce căuta pe acolo.
Cool pentru viteză- tehnologie integrată, am descărcare rapidă cu suportul 4G LTE.
Cool pentru gesturi smart- gesturi inteligente, adică :D,  dacă telefonul este in stand-by, doar desenez un C pe ecran și pot forma numărul dorit; E este pentru pagina de internet  iar M, ghici? Da, pentru MUZICĂ! 
Super Cool!!!
De asemenea, dacă apăs de două ori pe ecran, acesta va ieși automat din modul stand-by și mă voi bucura imediat de toate facilitățile smartphone-ului datorită Coolpad România, care l-a adus aproape de mine! 
Iată câteva specificații tehnice ale smartphone-ului :
*sistem de operare Android 5.1
*memoria internă -8Gb- se poate adăuga micro sd până la 32GB
*bateria are 2500 mAh (ține 10 ore pe 2 G și 8 ore pe 3 G)
*are radio FM, micro USB, senzor de lumină, de proximitate, accelerometru, etc.
*multimedia audio playback: AAC, AAC+, AMR-WB, eAAC+, MP3, MIDI, OGG, WAV, video playback: Mpeg4, H.264, H.263.

Ca să ne facă alegerea mai ușoară, smartphone-ul e disponibil în 3 variante de culori- alb, negru și argintiu.

Dacă în 2016 vrei să fii cool, acum știi ce să-i ceri Moșului - un Coolpad Modena!

Niciun comentariu: