miercuri


Atunci când ai nevoie de bani urgent


Sărbătorile au trecut. Vacanța, cadourile pentru cei dragi și mesele îmbelșugate ți-au cam golit buzunarele, nu?! Ai nevoie urgent de un împrumut sigur și rapid!
Ca să nu fii nevoit să strângi cureaua mai mult ca de obicei și să nu ceri iar de la părinți sau prieteni, poți opta pentru o soluție la îndemâna orișicui- un credit nebancar. Deși este mai scump decât cel clasic, obținut de la bancă, este mult mai simplu de achitat deoarece ratele sunt în cele mai multe cazuri săptămânale, fapt ce face mult mai ușor de suportat cheltuiala. Practic, sistemul de achitare a ratelor nu îți permite să dai greș. Specialiștii financiari ne recomandă totuși să folosim împrumuturile nebancare rapide ca pe niște credite până la salariu. Astfel, se evită plătirea sumelor foarte mari ca dobândă la banii împrumutați. Înainte de a contracta un credit nebancar nu uita să te documentezi temeinic. Este bine să faci o analiză atentă a ofertelor de pe piață. Sunt IFN-uri cu dobânzi exagerat de mari, dar sunt si IFN-uri cu dobânzi de bun simț.
Una din instituțiile financiare nebancare care mi-a atras atenția în mod deosebit datorită dobânzilor mult mai reduse decât media celor practicate în piață este Telecredit - instituția financiară nebancară care te poate cu siguranță ajuta să ieși din impas. Viteza cu care poți primi banii este fantastică iar condițiile sunt foarte lejere, aproape oricine dorește poate obține un împrumut rapid (sumele sunt acceptabile - pentru clienții noi creditul maxim este de 500 de lei) iar rambursarea, la fel ca la cele mai multe credite asemănătoare, până la salariu.

Pentru un împrumut nebancar rapid la Telecredit condițiile sunt foarte lejere:
- vârsta peste 18 ani,
- adresa în România,
- un card bancar da salariu sau pensie,
- număr de telefon valabil la care să poți fi contactat oricând pentru aprobarea creditului.
Cum faci cererea de împrumut?
-hotărăști suma dorită și data rambursării (cu ajutorul calculatorului online de pe site), completezi cererea de împrumut (buletinul și extrasul contului de card le transmiți tot online). Simplu, nu?!
Aprobarea se decide ultra rapid iar banii sunt transferați în cont, pe card- poți merge direct la cumpărături sau la bancomat.
Dacă intervine vreo problemă și nu poți plăti la termen, anunță de îndată reprezentanții Telecredit și vei putea să plătești doar dobânda, urmând să ți se refinanțeze creditul până la un nou termen.
Este de preferat să încerci să-ți monitorizezi atent cheltuielile lunare: mâncare, întreținere, chirie, utilități, etc. Încearcă să nu cumperi mai mult decât ai nevoie, măcar în această perioadă și, mai ales, nu cumpăra lucruri inutile, de care nu ai cu adevărat nevoie, doar pentru că le găsești la promoții. 
Și, dacă-mi permiți, încă un sfat- împrumută de la Telecredit exact cât ai nevoie urgent până când primești salariul sau pensia. Iei mult, trebuie să dai înapoi mai mult!
Dacă ai nevoie de un împrumut urgent, cred ca aceasta e soluția cea mai bună!

Tu cum faci rost de bani după sărbătorile de iarnă?!

Niciun comentariu: