sâmbătă


E luna iubirii, cauți cadouri?


,,Frumoasă ca un bibelou, duduie,
Cu ochii vii și gesturi calme
De-ai fi aici, ți-aș face o statuie
Să stai frumos la mine-ntre palme!”


O statuie?! 
Recunosc, îmi place ideea!!! 
Și acum nu e chiar așa greu de pus în practică. Pentru cei care nu știu, există statuete personalizate MiniMeCraftSurpinde-ți persoana iubită cu un cadou special, super amuzant - o figurină personalizată! Surpriza va fi pe măsură și-i vei câștiga atenția cu siguranță. Fie că este vorba de jumătatea ta, de prietenii care-ți sunt mereu aproape, de părinți sau copii, spune-le cât de mult îi apreciezi într-un mod aparte. Oricare ar fi situația, fă din simplul ,,Te iubesc!” ceva memorabil. 
Figurinele MiniMeCraft sunt concepute să aibă 13-18 cm. înălțime, dimensiunile finale ținând, însă, de poziția corpului. E nevoie doar de două fotografii(față și profil-stânga sau dreapta)pentru ca statuia să aibă o asemănare cât mai bună. Par niște jucării caricaturale, super-amuzante, datorită proporțiilor cap-corp de 1:3. Sunt fabricate din rășină dură, având un finisaj lucios și detalii realiste. Aspectul plăcut și calitatea foarte bună te fac să-ți dorești să oferi un astfel de cadou special persoanei iubite.
Figurinele pot fi trimise oriunde în țară iar comanda se poate face foarte ușor, alegi modelul de corp, trimiți două fotografii și după confirmarea produsului, aștepti mult râvnitul cadou la adresa specificată în comandă. Coletul n-ar trebui să întârzie mai mult de 20-30 de zile, în funcție de complexitatea figurinei și de accesoriile dorite.

Tu la ce cadou te-ai gândit anul acesta pentru cei dragi?!

Niciun comentariu: