sâmbătă

Manichiuristele cele mai bune recomandă BeaShop


Am considerat întotdeauna unghiile false ca o soluție de urgență pentru o manichiură perfectă. 
Dacă muncești foarte mult și ai o mare lipsă de calciu sau pur și simplu ai prostul obicei de a-ți roade unghiile (ca mine), pentru o manichiură frumoasă poți apela oricând la unghii false. Știm cu toții ce se spune - cartea de vizită a unei persoane o reprezintă unghiile. Dacă sunt îngrijite, știm cu certitudine că stăm de vorbă cu cineva care se preocupă de aspectul său, căruia îi pasă de cum arată.
Și, apropos de unghii false - să nu ne ascundem după degete... Adevărul este că unghiile false nu protejează unghia, făcând-o mai puternică, cum afirmă unele manichiuriste... însă, dacă sunt aplicate și îngrijite corect, se pot diminua riscurile aplicării lor repetate. Specialiștii afirmă că folosirea unghiilor false este un proces asemănător cu cel al vopsitul părului. Din moment ce ai apelat o dată la ele, trebuie să continui. 
Fie că te hotărăști să o faci ocazional sau o faci pentru o perioadă mai lungă de timp, acest gen de manichiură nu-ți va face surprize neplăcute. Bineînțeles, dacă sunt aplicate corespunzător. Și pentru asta, de fiecare dată, trebuie să apelezi la ajutorul unui profesionist. Te sfătuiesc să nu încerci acasă, riști să-ți deteriorezi grav unghiile. În saloanele de cosmetică care-și respectă clienții, găsești cele mai bune materiale adezive, cele mai bune geluri uv, potrivite pentru orice tip de unghie și pentru orice tip de manichiură. De ce să riști, încercând acasă, mai ales că n-ai de unde să știi de unde să iei materiale de calitate la prețuri avantajoase?!
Nu sunt adepta frecventării unui singur salon de cosmetică, tocmai pentru că-mi place diversitatea și de fiecare dată când am întrebat de proveniența produselor folosite, la toate saloanele de cosmetică la care am fost, manichiuristele au rostit, de fiecare dată - BeaShopFiind importator direct al produselor Master Nail, unul din cei mai mari producători de materii prime folosite în construcția unghiilor false din America, BeaShop oferă calitate și o ofertă extrem de generoasă. Fiecare salon de cosmetică își alege materialele, produsele pentru a-și satisface clientela proprie și a atrage câți mai mulți noi clienți. Eu am fost mulțumită de fiecare dată de profesionalismul manichiuristelor și, implicit, de produsele folosite de acestea.
Manichiurista ta de unde-și procură materialele?

Niciun comentariu: