duminică


Zâmbete cristaline la Cris Smile


Să vă spun cum am ajuns eu la stomatologie fără să mă doară niciun dințișor măcar.

Mă aflam în vizită la o verișoară de-a mea, bucureșteancă convinsă, cu origini din Vasilați. Mă rugase să stau un week-end cu băiatul, că vrea să petreacă puțin cu fetele, la o pensiune din Bușteni. Eram singura disponibilă, mai ales că eram în vacanță, și oricum puștiul era certat de ceva timp cu matematica, cică o să-mi dau eu seama... Aaa, uitase să-mi spună, are și ceva teme de vacanță, compuneri și vreo câteva probleme și mă roagă ea muuuult.... Bineînțeles c-am acceptat, puștiulică ăsta al ei e o dulceață de copil.
Mămica deja era în întârziere când am sosit, așa că n-am reușit decât să-i spun ,,Distracție plăcută!”, c-a și plecat. Mă uit după Robert, îl strig, îl caut trântind câteva lucruri prin casă, gândindu-mă că vrea să se joace de-a v-ați ascunselea cu mine... Îl găsesc însă în pat, în camera lui, cu pătura peste  ochi, cu falca umflată, ca un monstruleț.
- Mă doare măseaua...de ieri...tare rău, rău de tot! smiorcăia piciul.
Prima mea reacție a fost să-i dau telefon zuzei de mă-sa...dar apoi m-am răzgândit, puteam să rezolv orice ,,problemă”, nu?! că doar de-aia mă chemase...
Am început să caut, grăbită, pe net un cabinet stomatologic prin apropiere, în sectorul 5. Din Sălaj, unde sta verișoara mea, cel mai rapid ajungeam la Cris Smile. Ne-am echipat și am ajuns destul de repede la stomatologie, unde Robi o zbughește din mâna mea și, până să-l ajung din urmă, se repede direct într-un cabinet, lăsându-mă stană de piatră, în mijlocul sălii de așteptare. Imediat de mână cu năzdrăvanul iese o domnișoară și până să apuc eu să-mi cer scuze pentru purtarea băiatului, mă liniștește spunându-mi că se cunosc de mult, deoarece mamica lui și-a făcut aici un implant dentar. Și, pentru că erau câteva persoane în sala de așteptare, ne-am așezat și noi, cuminți, de data aceasta, la rând. Am remarcat imediat că toți, dar absolut toți pacienții zâmbeau. Pe bune?! Parcă mă aflam la cabinetul de cosmetică, nu la stomatologie...Eu, când merg la dentist, am altă stare...nicidecum, zâmbetul acela minunat pe față. 
Apoi, am înțeles de ce... Cris Smile muncește pentru aceste zâmbete. Sinceritatea, devotamentul, moralitatea și empatia personalului medical, alături de confortul ambiental, fac din acest cabinet nu un loc unde să vii cu teamă și reținere, ci un loc plăcut, unde colaborarea dintre medic și pacient este deosebit de fructuoasă, de ambele părți. Organizați ,,ca la carte”, Cris Smile pune la dispoziția fiecărui pacient cura stomatologică potrivită, soluții excelente ce contribuie la îmbunătățirea esteticii dentare și a sănatății orale. Nu pierdeți ocazia să vă recăpătați surâsul pierdut pentru că tratamentele dentare de la Cris Smile reprezintă cea mai bună alternativă pentru ameliorarea funcționalității danturii și pentru înfrumusețarea zâmbetului.
Pentru un zâmbet cristalin fă-ți o programare la Cris Smile!!!

Niciun comentariu: