sâmbătă

De ACASĂ trimite un suvenir tradițional prietenilor din străinătate


Când ești departe de cei dragi câteva suveniruri mici pot face viața mai frumoasă, chiar și cea mai mare distanță să ne apropie. Uneori suntem departe de cei dragi dar cu inima le suntem întotdeauna aproape. Absența celor dragi ne face să ne fie dor, și aici...și acolo...Indiferent cât de bine este în străinătate, unde locuiești și muncești acum, nicăieri nu este ca acasă. Simți acest lucru și nu-ți este deloc ușor, mai ales dacă ești foarte apropiat de familie și prieteni. Românii, în general, se acomodează ușor oriunde, dar nu se pot simți niciunde ca ACASĂ. 
Dacă ești și tu departe de cei dragi, știi exact la ce mă refer. Există, totuși, soluții care pot alina dorul de familie și de locurile natale - telefonul, internetul...acum e mai simplu să vorbești și chiar să te vezi cu prietenii și familia. 
Sau cadourile tradiționale, realizate cu măiestrie de meșteri populari... Ele pot alina sufletul dar și ochii și simțurile de dorul de ACASĂ. 








Din când în când e bine să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou, nu trebuie să fie neapărat ziua onomastică, 8 Martie, Crăciunul sau Paștele, oferă nu pentru că-i o zi specială, ci pentru că persoana căreia vrei să-i faci cadoul e specială pentru tine. Și cred că un suvenir tradițional este cel mai indicat pentru o asemenea surpriză. Obiceiul de a face cadouri românești tradiționale este unul cât se poate de caracteristic poporului nostru. Chiar dacă modernitatea a influențat valorile autohtone, încă se mai oferă produse românești prin care se păstrează vechile cutume intacte și care le reamintesc celorlalți frumusețea de a dărui tipic românească.
Cele mai frumoase suveniruri le-am găsit la Art&Craft. Pline de autenticitate și de mister, de povești sau amintiri... Artă populară pentru suflet și pentru prieteni dragi.
http://www.artandcraft.ro
Aici găsiți păpuși tradiționale (cred că într-o altă viață, asta mi-aș dori să fac), obiecte din lemn și ceramică, ouă încondeiate, țesături tradiționale și alte obiecte de purtat sau accesorii drăguțe: portfarduri viu colorate sau portofele cu print mioritic, sacoșe de in sau iută și genți de umăr cu motive florale, etui de ochelari sau penare simpatice pentru cei mici. Acestea pot reprezenta un cadou util și original dar și un suvenir autentic, românesc care să reducă dorul de ACASĂ. 

Pentru că ACASĂ Art&Craft !

Articol ce participă la competiția Spring SuperBlog

Niciun comentariu: