vineri

Sănătate și stare de bine cu SECOM

http://secom.ro/

Secom este o companie românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, soluții ce răspund nevoilor unui lifestyle sănătos. Secom a demonstrat o performanță constantă în oferirea celor mai eficiente soluții personalizate de medicină integrativă. Noua gamă de produse fito-dermatocosmetice mi-a atras atenția și am hotărât să încerc câteva produse. 
La magazinul Secom din Știrbei Vodă am avut parte de consiliere în domeniul frumuseții naturale, cu profesionalism. într-o atmosferă plăcută și caldă. Prezentarea produselor într-o astfel de manieră a făcut foarte grea alegerea produselor; după așa o reprezentație de profesionalism, răbdare și mai ales calitate tipic SECOM. 
Înainte de-a ajunge la magazin am consultat oferta de pe site-ul bine realizat și bogat și mă hotărâsem deja la câteva produse care răspundeau nevoii pielii mele foarte uscate și părului meu aspru și rebel. După ce am fost sfătuită de consultant, am hotărât să iau câteva produse din gama Life-Flo. 
Life-Flo este o companie înființată în 1995, fiind lider în producția de fito-dermatocosmetice, produse pentru sănătate și frumusețe cu rezultate vizibile și de durată. Produsele se adresează tuturor tipurilor de ten care necesită tratamente dermatologice. Principiul de bază al produselor este asocierea ingredientelor naturale într-o manieră inovativă, susținută de rigurozitate științifică. Aceste produse conțin ingrediente naturale întâlnite în cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii până la tărâmurile exotice din Noua Zeelandă.
Mi-am ales așadar un roll on fără parabeni, pe bază de acid salicilic, cu rol în echilibrarea florei cutanate. După câteva aplicări (facile și cu absorție rapidă) am observat că purifică și chiar reduce excesul de sebum de la suprafața pielii și are un efect calmant datorită formulei îmbunătățită cu camfor și ulei de mentă. 
Am doilea produs pe care l-am ales este un ulei de avocado intens hidratant, pentru regenerare cutanată, folositor mai ales pentru cei cu ten uscat, ca mine. Acesta conține ulei pur de avocado, provenit din cultură organică, obținut prin presare la rece. Este o reală sursă bogată în vitaminele A, B1, B2, B5, aminoacizi și alți fitonutrienți cu efect emolient și hidratant. Conține ulei oleic, acid gras important pentru efectul regenerant. Această formulă este îmbogățită cu vitamina A și are deci, acțiune antioxidantă. La început, am aplicat doar în zona delicată a ochilor și am observat imediat efectul reparator și acțiunea intens nutritivă, o hidratare intensă și regenerarea pielii uscate. Am suplimentat apoi aplicarea pe păr, la vârfuri și scalp, ca o mască. Am șamponat părul apoi și nu vă spun ce efect plăcut atât estetic  cât și reparator am observat: părul meu era moale și nu se mai observau vârfurile despicate, problemă cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi. Am extins folosirea acestui ulei și pe unghii și cuticule, vă las pe voi să vedeți efectul!
Este un produs pe care-l recomand din tot sufletul!
Am treilea produs are un efect mai de durată - sper să se vadă, de-adevăratelea - Crema anticelulitică cu efect intens de netezire. Am ales acest produs la recomandarea unei prietene care mi-a spus că este completarea ideală a programului meu de remodelare corporală (pe lângă dietă și sport). Încă nu m-am hotărât ce dietă și cu sportul...Dar mi-am luat crema! Și sunt hotărâtă s-o pun la treabă! Încă nu am început s-o folosesc dar vă spun câteva din atuu-rile ei, pentru că și pentru mine au contat foarte mult în alegerea acestui produs. Conține extract de guarana, bogat în cafeină, extrract de algă brună și sângele dragonului, care redau fermitatea pielii, iederă, ghimpele și lămâie care contribuie la reducarea aspectului de ,,coajă de portocală”, uleiuri de scorțișoară de China și nucșoară, alături de mentol- care îmbunătățesc circulația locală și elimină excesul de apă din țesuturi. Flaconul este prevăzut cu o pompă specială pentru o dozare facilă. După ce termin flaconul vă anunț (fac și foto) dacă și-a făcut și efectul.
Fie că-ți dorești hidratare, fermitate și elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilității, cu siguranță vei găsi soluția pentru nevoile tale la SECOM.

Niciun comentariu: