marți


Sfaturi pentru alegerea celui mai bun scaun auto pentru copii


Auzim deseori întrebarea ,,Care este cel mai bun scaun auto pentru copii?” și răspunsurile sunt destul de variate. Scaunele auto se aleg în funcție de greutate, nu de vârstă sau înălțime, cum adesea am auzit.
Scaunul auto pentru copii nu mai este un moft, este o necesitate, o metodă de precauție pe care trebuie să o iei în calitate de părinte bun și responsabil. Asta nu înseamnă că te gândești neapărat la probleme în trafic și urmări neplăcute sau la amenzile pe care le-ai putea lua, pentru că noile reglementări rutiere prevăd obligativitatea folosirii unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii, ci doar pentru a te asigura că faci totul pentru siguranța copilului tău.
Deși o investiție pe termen lung și proiectat pentru siguranta celor mici, părinții aleg scaunul auto deseori în funcție de preț, această stategie fiind foarte greșită. Decât să alegi un scaun ieftin, provenit de la un oarece producător necunoscut, mai bine optați pentru un brand apreciat și cunoscut pe piață. 
Prețul și firma producătoare nu sunt criterii suficiente pentru a te convinge să achiziționezi sau nu un anumit scaun auto pentru copii. În primul rând este foarte important ca produsul să nu fie contrafăcut - multe din scaunele existente pe piață, în prezent, reprezintă copii fidele în ceea ce privește designul, însă nu sunt nicidecum testate corespunzător pentru a oferi siguranță maximă copilului.
În al doilea rând trebuie să ții seama de vârsta copilului (specialiștii recomandă pentru fiecare grupă de vârstă un anumit tip de scaun) dar și de greutatea sa, pentru că unele modele sunt concepute să susțină până la 36 de kg.
Un alt aspect foarte important îl constituie sistemul de instalare a scaunului auto pentru copii, dar și accesoriile cu care este dotat acesta. Nu toți părinții citesc instrucțiunile și montarea scaunului în mașină devine o adevărată pacoste. În plus, sistemul de protecție lateral este un accesoriu foarte important, tocmai pentru că majoritatea accidentelor ce au loc pe șosele rezultă în urma unui impact lateral. Știi cum să recunoști un astfel de scaun!? Este foarte simplu-designul e foarte asemanător mașinilor de formula 1. 
Vreți să cumpărați scaune auto pentru copii de calitate și în același timp să realizați și o investiție pentru viitor?! Atunci, cu siguranță, ar trebui să căutați magazinul Coletto!
Aici găsiți cele mai bune și sigure produse pentru copii la prețuri mai mult decât corecte. Scaunele auto Coletto sunt dotate cu sisteme isofix și centură Top Tender. Scaunele auto cu sistem isofix sunt mult mai sigure ca cele clasice. Sistemul isofix oferă un plus de siguranță, fiind un sistem suplimentar de montare al scaunului copilului, sistem de siguranță ce oferă cel mai sigur, mai simplu și mai rapid mod de instalare al unui scaun auto.
Dacă ar fi să vă fac o recomandare...v-aș spune că am cumpărat un Scaun auto Vento și am fost foarte mulțumită. Acest scaun poate fi folosit de la nașterea copilului până când acesta împlinește 6 ani (sau cca 25 de kg.). Raportul calitate-preț este unul foarte corect, și după 6 ani de folosire zilnică, scaunul arată foarte bine. Tapițeria am schimbat-o după primii 2 ani, nu pentru că se deteriorase, ci pentru că îmi schimbasem mașina și nu se mai potrivea la interior. :D
http://www.coletto.com.ro/scaun-auto-vento-cu-isofix-si-top-tether-0-25-kg-grey-coletto.html
La Coletto găsești cu siguranță produsul pe care ți-l dorești, la prețurile cele mai bune - fie scaune auto, cărucioare sau scaune de masă, toate produsele fiind proiectate pentru asigurarea confortului și protecției copilului tău. Dacă urmărești cu atenție reducerile și promoțiile pe care magazinul le actualizează frecvent, atunci vei face cu siguranță o adevărată afacere și-mi vei mulțumi pentru sfaturi.
Oferă siguranță copilului tău în trafic și alege Coletto!

Niciun comentariu: