marți

Unde găsim cele mai potrivite cadouri pentru femei și bărbați?


Îmi place să ofer cadouri, mai mult, uneori, decât să primesc. Îmi place agitația de prin magazine după un anumit produs, o anumită marcă, o anumită culoare...Îmi place să dăruiesc și vreau să văd bucuria în ochii celui care primește surpriza. Atunci știu că merită fiecare secundă de căutare, de fapt, cred că îmi place acest proces al căutării cadoului perfect mai mult decât orice. Din momentul în care-mi vine ideea cu cadoul, nu am liniște până nu-l văd împachetat.
De obicei știu ce-și doresc prietenii mei, pentru că mi-am învățat lecția! Dar să vă povestesc, mai întâi... 
Acum câțiva ani, am fost invitată acasă la cea mai bună prietenă, la o cafea cu amintiri din copilărie. Ea tocmai venise din străinătate, voia să-i facă mamei sale o surpriză de ziua ei și nu avea decât un week-end liber. Știam motivul venirii sale, așa că m-am gândit să-i ofer și eu un cadou acestei femei deosebite. I-am cumpărat o pereche de cercei handmade, pentru că știam că mămica prietenei mele adoră aceste lucrușoare, că-s unice și lucrate cu dragoste. Când am ajuns acasă la prietena mea, m-am pupăcit zgomotos de revedere- și cu ea și cu mămica. Și, nu știu cum, ochii mei se lipesc de urechile mamei: nu aveau cercei, nici măcar găuri!!! Mi-am cerut scuze, roșie ca o pătlăgică-n luna lui cuptor, întinzându-i cadoul frumos împachetat. Până la urmă, cerceii nu stăteau rău în urechile prietenei mele, dar... nu mai vreau să pățesc așa ceva niciodată în viața mea.
De atunci, cum aflu că e ziua cuiva, îl invit să-și creeze lista de dorințe pe MonGift, ca să nu le mai fac niciodată surprize nepotrivite.
MonGift este locul care te inspiră pentru a oferi cadouri perfecte pentru femei sau cadouri utile pentru bărbați. MonGift este Banca Națională de Cadouri, unde conceptul de card cadou sau cadou online este ajutoul de care avem nevoie cu toții, la un moment dat. Am prietene care au în lista si cadouri pentru barbati, si prieteni care au in lista cadouri pentru femei. E doar o observație, nimic mai mult! :D
Îți poți planifica și tu orice eveniment important din viață în calendarul personalizat MonGift și să-ți faci din timp liste cu cadourile pe care dorești să le primești, indiferent în ce constau ele, cadouri pentru femei sau cadouri pentru bărbați, și, indiferent de unde provin ele - tot ce trebuie să faci este să adaugi link-ul cu produsele preferate în lista ta. E atât de simplu! Acum trebuie doar să arunc un ochi în listă și prietenul meu va avea cadoul dorit. Că doar de asta există MonGift!
Cauți un cadou de femei pentru prietena cea mai bună? Verifică mai întâi lista ei, la MonGift!  
http://mongift.ro/

Niciun comentariu: