vineri


iTool - colacul meu de salvare



Vă amintiți de fiica mea, cea cu degetuțele rare, și la care, nu știu cum de reușea, nici un telefon nou nu scăpa de reparații încă din garanție? Ei, bine, nici display-ul iPhone-ului S6 cel nou n-a fost o excepție, din păcate... A scăpat telefonul când a vrut să-l încarce! Asta n-ar fi fost o problemă prea mare, cred, dar ,,norocosul” a căzut direct peste paharul cu apă de pe noptieră și a făcut o băiță de toată frumusețea! Bineînțeles, mă gândesc că asta nu i se putea întâmpla decât fetiței mele! Și la cine să apeleze ea pentru rezolvarea problemei, dacă nu la mami?! Și mami credeți că nu știa la cine să apeleze? Ba știa, pentru că avea destui prieteni cu odrasle posesoare ale binecunoscutelor degetuțe rare. Astfel mami a aflat de Reparații Apple, specialiști în repararea produselor marca Apple: iPhone, iPad, iMac, Macbook Air, Mackook Pro, iPod. Era exact ce ne trebuia și nouă! 

La iTool problemele mele s-au rezolvat simplu și rapid, fără să fie nevoie de vreo eventuală programare la service-ul iPhone. Ei oferă reparații de top extrem de rapide și un serviciu excelent de servire a clienților. Chiar dacă nu ai iPhone 6, ca fiica mea, ci modele mai vechi, ca iPhone 5S/5C, iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G, serviciile lor de reparații îți asigură cele mai rapide și calitative servicii. Eu sunt foarte mulțumită de serviciile de care am beneficiat- înlocuirea display-ului, curățarea telefonului care a luat contact cu apa (știți deja cum) și înlocuirea bateriei. Și n-am plătit chiar o sumă uriașă pentru toate acestea. Am și garanție 90 de zile, sper să nu se mai întâmple altceva între timp. Acum telefonul arată ca nou, spre bucuria copilei mele. 
De fiecare dată când mă întorc cu orice telefon de la reparații, fiica mea e pregătită și-mi arată cele mai noi statistici legate de starea telefoanelor - cică 42% din posesorii de iPhone 6 și-au stricat deja noile gadget-uri. Și-mi și arată cum au ,,sfârșit” majoritaea telefoanelor: mai mult de jumătate din cei care au cumpărat un iPhone6 au reușit cumva să spargă ecranul telefonului (wow!). Alte feluri prin care noile iPhone-uri și-au găsit ,,sfârșitul” sunt: butoane stricate, probleme de soft și defecțiuni cauzate de apă. Ce să zic...Suntem în top și noi! 
Ca replică, i-am spus și eu că dacă se mai întâmplă să-și strice telefonul, vinovatul să se numească cel puțin Rihanna. Ca să putem să-l vindem cu 66.000 de dolari, ca și nenea ăsta.

Și, dacă nu știți povestea, v-o spun eu: la o partidă din play off-ul NBA dintre Clippers și Thunder, artista a stat lângă Steve Soboroff, șeful LAPD. Când a văzut-o pe cântăreață, el a rugat-o să facă un selfie împreună, cu telefonul lui. Rihanna i-a acceptat propunerea, dar după ce s-au fotografiat, cântăreței i-a scăpat din mână iPhone-ul 5 și ecranul s-a spart. Ce avea totuși așa special telefonul? Doar un mic ,,detaliu” care a făcut să urce rapid prețul gadgetului. 

Asta și pentru că tipul pesemne că nu știa de iTool. Dar noi știm!!!

Niciun comentariu: