sâmbătă

 BMW îți oferă, într-adevăr, plăcerea de a conduce

Motto: 
Există 2 tipuri de priorități: 
de dreapta și de BMW.

BMW este acronimul utilizat pentru ,,Bayerische Motoren Werke”, desi englezii au tradus prin ,,Bavarian motor Works”. Printre sensurile mai ,,populare” ale acestui acronim am întâlnit și Bankcard/Mastercard Welcome, Beautiful Mechanical Wonders, Best Motorsport Weapon, Big Monthly Wage, Boobs Made Welcome, Be My Wife, Best Man Wins, Bring Me Women și multe altele, care mai de care mai amuzante. Cei care n-au încă, BMW, traduc cu: Beyond My Wages, Barely Moving Wreck, Big Metal Wastage, Bunch Money Wasted, Bavarian Marriage Wrecker, etc.
Dacă vă întrebați de ce bărbații cu BMW au succes la femei... simplu, ele citesc printre rânduri:
,,Am un BMW, dar doar pentru că 
BMW vine de la Bob Marley and The Wailers, 
și nu pentru că îmi doresc o mașină scumpă.” 
BMW-urile sunt mașini care transformă calvarul condusului cotidian într-o mică plăcere; este o marcă care se mândrește cu multe realizări până în prezent: unele din ele sunt rezultatul muncii în echipă, altele sunt sclipiri de geniu, în timp ce majoritatea se datorează unei rețete simple și conservatoare de a construi mașini- distribuția egală de mase între punți, plăcerea de a conduce, respectul pentru client. Clipul următor mi se pare cel mai sugestiv.
Cu siguranță, BMW ține întotdeauna cont de cel de la volan - de tine, de mine, de noi, cei care vrem o mașină, nu doar un mijloc de transport, ține cont de toate celelalte reguli care fac mașinile să fie atractive pentru cumpărătorul modern- design, siguranță, servicii. 
Unul din motivele pentru care mă fascinează marca bavareză și care ține steagul sus pentru BMW este performanța motoarelor combinată cu un consum mai mult decât decent, comparat cu celelalte mărci. 
BMW este renumit ca brand Premium, dar și prețurile produselor sale sunt cam tot ,,premium”, evident pentru că reputația, calitatea și tehnologia trebuie să își justifice oarecum valoarea. Se știe, doar- caii de BMW sunt cai de BMW, au unitatea lor proprie de măsură, pentru că, în general, BMW nu este o simplă mașină, BMW este BOLID. 
Și nu este neapărat nevoie să visați toată viața la un automobil BMW de ultimă generație, ci puteți să îl cumpărați și rulat, cu un număr de kilometri rezonabil și într-o stare tehnică impecabilă. Pentru că unul din avantajele procurării unui autoturism BMW este că își păstrează valoarea un timp îndelungat. Cel mai plăcut este să întreții mașina pe care tocmai ți-ai cumpărat-o, să o menții la cotele cele mai ridicate din punct de vedere estetic și tehnic, cu bun gust și cu multă plăcere, fără costuri de întreținere prea ridicate. 
Dar pentru asta există Bimmer Service, care oferă, din dragoste și pasiune pentru universul BMW, servicii de înaltă calitate la prețuri cu mult mai mici decât la oricare service specializat pe autoturisme BMW, o alternativă reală la service-ul autorizat.
Bimmer Service oferă posesorilor de BMW servicii de întreținere, diagnoză, reparație, piese de origine, up-date-uri de soft, retrofituri și activare de funcții. Serviciile și produsele oferite de Bimmer sunt la cele mai înalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorită dotărilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultimă generație pentru diagnoza parametrilor mașinilor, dar și datorită calificării superioare a personalului care își desfășoară activitatea aici. Misiunea lor este cât se poate de simplă - să răspundă cu promptitudine și profesionalism la toate nevoile clienților și de a le propune soluțiile cele mai convenabile pentru rezolvarea problemelor lor. 
http://www.bimmer-service.ro
Oricând, pentru orice problemă, apelează cu încredere la service-ul auto din Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti

După, nu strică să murmurați și-o rugăciune (preluată de la domnul din imagine)...
Rugăciunea proprietarului de bemveu
Înger, îngerașul meu
Ce mi-ai dat acest bemveu
Fii cu mine, dacă-ți pasă,
Protejează-a mea chiulasă.
Și mă apără mereu
Mai ales la itepeu.
Fă să nu-mi îndoi, în viață,
Cuvioasa bară față.
Și să nu văd girofare
În sfânta retrovizoare.
Fă să zbor ca avionu
Cum navighez cu aifonu
Să nu-mi ard la far xenonu.
Și ferește-mi de păcate
Sfânta tracțiune spate.
AMIN!