vineri

Țigara electronică- cea mai puternică armă antifumat
http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/


Țigara electronică ajută 15 milioane de fumători să renunțe la fumat. Alătură-te lor, în primul rând, pentru sănătatea ta!

De când cu legea  care interzice fumatul în spațiile publice, am încercat foarte multe metode ca să mă las și eu de acest ,,sport”. Am început cu plasturi și gumă cu nicotină, am trecut apoi la inhalatoare și acupunctură, mă gândeam să apelez chiar la hipnoză,... toate fără niciun rezultat. Nu reușeam să renunț la acest viciu din cauza poftei teribile de nicotină, așa că misunea mea devenise aproape imposibilă.
Apoi, un prieten drag, știind cât de greu îmi este să renunț la fumat, m-a întrebat: ,,Te-ai gândit vreodată să încerci o tigara electronica?”  A fost WoW!!! Nu mă gândisem, dar am știut și am simțit chiar în acel moment, că aceasta e soluția perfectă la problema mea.
Habar n-aveam însă cum funcționează o țigară electronică. Dar am apelat la sfaturile unchiului Google, m-am documentat și vă spun că este cea mai bună și ușoară metodă ca să renunți la fumat.
Țigara electronică conține o baterie, un cartuș care se umple periodic cu un lichid format din propilen glicol sau glicerină vegetală, nicotină și arome alimentare, și un clearomizor care transformă lichidul pentru țigara electronică în vapori. Nimic toxic! Așa că dependența de nicotină și de gest a fumătorilor (obiceiul de a duce ceva la gură) este pe deplin satisfăcută, chiar dacă nu există un proces de ardere, ca la țigara clasică. Fiind, deci, un dispozitiv care simulează, doar, experiența fumatului, este cu 95% mai puțin nociv decât o țigară cu tutun. 
Cum de nu m-am gândit mai devreme la această soluție?
Eu, nu... Dar alții au facut-o. La ora actuală, milioane de oameni din întreaga lume folosesc țigările electronice pentru a diminua efectele negative ale fumatului sau pentru a se lăsa de acest viciu. Acestea nu emană fum sau miros neplăcut și nu constituie niciun pericol pentru cei din jur. 
Conform statisticilor, 30% din cazurile de cancer din lume sunt cauzate de fumat. Organizația Mondială a Sănătății a declarat că tutunul este singurul produs disponibil legal care ucide aproape jumătate din consumatorii săi. Chiar dacă nicotina este substanța care dă dependența, monoxidul de carbon eliberat în urma procesului de ardere este cel responsabil pentru îmbolnăviri și decese. De aceea, tot mai multe organizații și specialiști în sănătate propun țigara electronică drept o alternativă mult mai sănătoasă la țigara cu tutun, considerând că dacă toți fumătorii ar folosi-o, decesele în urma cazurilor de cancer ar ajunge la 1-2%.
Nu numai medicii încurajează fumatul țigării electronice, ci și ecologiștii. Mucurile de țigări se descompun între 8 și 10 ani, fapt ce duce la poluarea solului și a aerului.
Se poate renunța la fumat cu țigări electronice?
Da, și e foarte simplu și la îndemâna oricui.
http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/tigari-electronice-vipercig.htmlPentru început e bine să alegi un e-lichid cu o concentrație similară cu țigările pe care le fumezi (cu condiția să renunți definitiv la cele cu tutun) și o țigară potrivită pentru stilul tău de a fuma. Apoi, trebuie să începi să scazi gradual concentrația de nicotină. Când nu vei mai simți nevoia să fumezi tigări cu tutun, poți să scazi concentrația de nicotină a e-lichidului, fără ca trecerea la un e-lichid mai slab să fie bruscă. Vei observa că încet-încet vei reduce concentrația de nicotină spre 0. La această doză, țigara electronică este inofensivă.
Și tu poți obține aceeași eficiență cu ajutorul unor tigari electronice Vipercig- e-țigări superioare modelelor similare non-brand. Vipercig reprezintă o selecție de modele ale țigărilor electronice performante, îmbunătățite de inginerii companiei, pentru a avea o calitate superioară.
Cu Vipercig ai cea mai bună calitate la cel mai bun preț. 

Niciun comentariu: