joi

Să dăm un tur cu VIOTUR!


,,Lumea este o carte și cine nu călătorește, citește numai o pagină”- Sf. Augustin

Azi te învăț cum să călătorești ieftin și în siguranță!
Fie că este vorba de Germania, Anglia, Italia, Franța, Belgia, Austria, Suedia, sau Damenarca, cu VioTur faci alegerea perfectă. Fiind o firmă de transport de persoane care este recunoscută pentru ofertele avantajoase oferite pentru biletele de autocar, condițiile optime de transport și un grad de siguranță crescut, VioTur transportă anual în țările europene circa 500.000 de călători, garantând că, indiferent de țara aleasă ca destinție, vom beneficia de transport la adresă cu autocare moderne și șoferi experimentați.
Dintre toate modalitățile de a călători în străinătate cei mai mulți români preferă călătoria cu autocarul, considerându-l cel mai avantajos mijloc de transport. Bineînțeles că, atât transportul cu avionul cât și transportul cu mașina personală au avantajele lor, dacă faci un raport între avantaje și dezavantaje, cu siguranță vei alege transportul cu autocarul. În plus, poți aduce un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, gândește-te doar, cât de mult s-ar reduce poluarea dacă toți cei care circulă cu mașinile personale ar alege să călătorească cu autocarul. (și cu siguranța veți găsiți cele mai ieftine bilete autocar Romania Anglia prin Viotur, vă asigur- cu prețuri începând de la 80 lire/bilet). 
Majoritatea românilor care muncesc în străinătate preferă acest mijloc de transport tocmai pentru că este cel mai avantajos. La VioTur plecările în străinătate se fac aproape în toate zilele săptămânii, c-un orar deosebit de flexibil, din mai toate marile orașe ale țării (București, Oradea, Craiova, iași, Suceava, Târgu-Mureș, Brașov, etc.) cu autocare moderne care dispun de un confort sporit pentru deplasările pe distanțe lungi. 
Cel mai des călătoresc în Germania. Acolo stau cumnații mei pe care-i vizitez de cel puțin două ori pe an. De curând am căutat transport persoane Gemania cu Viotur și am găsit bilete începând de la 110 euro și reduceri suplimentare (dacă sunați direct la VioTur - 0749990967 sau comandați bilete pe site-ul viotur.ro), în afară ce cele standard pentru pensionari, copii, studenți, clienți fideli sau grupuri. VioTur efectuează zilnic plecari microbuz Romania Germania oferind cele mai bune condiții - dotările din autocare fiind deosebit de bune (scaune rabatabile, aer condiționat, toaleta, sisteme audio-video). În prețul biletului este inclus un bagaj de până la 40 de kg. ce va fi depozitat în compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum și un bagaj de mână (geantă, rucsac) ce poate fi luat în interiorul autocarului.
http://www.viotur.ro
Dacă vrei să călătorești în siguranță, cu siguranță VioTur e alegerea perfectă!

Niciun comentariu: