vineri

Indiferent spre ce ne îndreptăm, mergem împreună


Când ești pe drum spre fapte mari, nu trebuie să te împiedici de lucruri mărunte. 
Astfel, un șofer experimentat este capabil să descopere fiecare nevoie a autoturismului său - fie ea tehnică sau doar cosmetică, pentru a-și asigura un traseu cât mai liniștit, ferit de incidente. Fie că-și dorește să reducă doar costul pe kilometru la cursele pe distanțe mari prin reducerea consumului de carburant sau doar să mărească durata de viață a vehiculelor sale pe distanțe scurte cu funcționare în condiții severe de pornire-oprire, are nevoie de cel mai bun ulei. Se știe că investiția în uleiul potrivit, mai ales pentru motoarele de sarcină mare, aduce beneficii imediate dar și pe termen lung. 
Gama Shell Rimula este special dezvoltată pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor, oferind protecție acolo unde este mai multă nevoie, chiar și în cele mai dificile condiții. Folosirea uleiului potrivit protejează și prelungește durata de viață a motorului, îmbunățățește performanța vehiculului, ajutând totodată la ecomomisirea costurilor cu întreținerea și carburantul.
Shell Rimula Ultra 5W-30, cel mai nou produs din gama de uleiuri pentru motoarele diesel, este obținut prin tehnologia Dynamic Protection Plus, oferind o protecție excelentă împotriva uzurii motorului (cu până la 56%), indiferent de condițiile de drum și de intemperii. Acesta este aprobat de către importanți producători de echipamente originale (OM), inclusiv Mercedes-Benz și depășește cele mai recente specificații de protecție împotriva uzurii, oferind astfel o durată de viață mai lungă a motorului.
Ar trebui să alegi acest tip de ulei doar pentru că oferă protecție în cele trei domenii critice:
1. controlul acidității- protejarea împotriva coroziunii de la acizi formați ca arsuri de combustibil;
2. controlul depunerilor- păstrează motoarele curate pentru o performanță mărită și durată lungă de viață;
3. controlul uzurii- păstrează în mișcare suprafețele metalice ale motorului.
Acest tip de ulei este recomandat, în special, pentru motare Euro 5 și Euro 6 sau cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR).

Niciun comentariu: