joi

Acasă la mine înflorește fericirea


,,Raiul pe pământ este o alegere pe care trebuie să o faci,
nu un loc pe care trebuie să-l găsești” - Wayne Dyer

,,Acasă” pentru mine nu mai e demult o simplă construcție, ci oamenii de lângă care nu mai vreau să plec, e sentimentul de siguranță și căldură care mă întâmpină de fiecare dată când îi trec pragul. De fapt, pentru mine, acasă nu fost niciodată o simplă construcție de cărămidă, ci locul în care eram înconjurată de oamenii pe care-i iubesc și care mă iubeau, necondiționat. În copilărie acasă era acolo unde erau mama, tata, frații și surorile, cu tot cu bucurii și bucate gustoase, cu povești și vise frumoase, cu realizări și iubiri de-o vară...
Între timp, cînd am crescut, mi-am construit singură ,,acasa” mea. Apoi am adus acolo oameni dragi care să-mi crească muguri de bucurii și fericire. Și, în timp, acasă la mine a devenit acasă la noi. Și-am învățat să trăim frumos împreună, ocupați să facem bine - oricât ar suna de banal și de naiv într-o lume cu repere, uneori extrem de ,,diferite”. 
Acasa noastră este mereu plină de prieteni și muzică, de petreceri și voie bună. Ne place să fim înconjurați de oameni frumoși și veseli, cu care să împărtășim bucuriile și, invitabil, greutățile. Acasa  noastră are uși și ferestre deschise spre soare, spre ploi, spre viitor, ferestre prin care intră căldura și minunile naturii în fiecare zi și prin care răzbat râsete zgomotoase de fetițe și băieței năzdrăvani, tropote de pași mici și gălăgioși și totodată, amintiri din vechi copilării... Acasa noastră e acum mai mult acasa lor, a copiilor - pentru că tot ce se întâmplă aici, acum, este pentru și cu ei. Ne place să inventăm povești și jocuri noi, devenind și noi, din nou, copii, alături de ei. Acasă învățăm împreună despre echilibru și fericire, despre discreție și bun simț, învățăm cum să adunăm bucurii și să scădem griji, cum să înmulțim vise frumoase și să împărțim toate bucuriile cu cei dragi. 
Și pentru că-mi sunteți foarte dragi, vreau să împart cu voi o veste, (mai degrabă o poveste) despre durabilitate și rafinament, despre piatră naturală și despre prelucrarea și realizarea obiectelor din piatră; despre Stona, o companie care susține și promovează ideea clădirilor ecologice, demonstrând că acest material are costuri de întreținere reduse și tehnici inovatoare, dinamice, ce fac ca piatra naturală să devină un element de uz casnic care să transforme orice casă într-un spațiu de vis. 
Cu ocazia lansării magazinului online, stona.ro, celebrul Lorand Soares Szasz va vorbi despre diverse căi de dezvoltare a acestei afaceri. Și pentru că va fi party, știți unde mă găsiți pe 13, 14 și 15 octombrie. Puteți confirma și voi participarea la evenimentul ,,Zilele Porților Deschise” aici

Ție cum îți place să petreci timpul liber acasă?- răspunde provocării lansate de Stona, așa cum am făcut-o și eu, și HAI să ne întâlnim la sediul situat în apropierea Ploieștiului, că doar Stona ne asigură transportul dus-întors din București. 

Niciun comentariu: