luni

Denim, te iubesc!


În tendințele de top ale actualului sezon tronează și denimul. De la rochia din denim până la gecile cu ținte, toate sunt acceptate cu o singură condiție: să-ți vină bine! Căci altfel, cine ar dori să poarte un material care nu i se potrivește?

Mie-mi plac blugii, fie evazați, drepți sau tăiați, eu i-aș purta oriunde și oricând, uneori chiar și pe post de rochie de seară :D Partea cea mai bună este că denimul este un material care se potrivește tuturor, este indispensabil și apare în garderoba fiecăruia dintre noi, sub o formă sau alta. Fie că este un pantalon, o cămașă, o geacă sau o rochie, sfatul meu este să achiziționați măcar o piesă vestimentară deosebită din acest material atât de banal, dar care pus în valoare devine, totuși, atât de chic.

Și dacă nici tu nu dorești să renunți nicidecum la clasicii jeansi, poți să-i înlocuiești cu o rochie din denim, geacă sau cămașă din blugi. În copilărie cămașa din denim a ocupat locul I în topul preferințelor/tendințelor mele, apoi cu cât înaintam mai mult în vârstă locul lor a fost luat de rochiile din denim. Șic, tinerești și foarte confortabile, aceste rochii sunt un must-have al oricărei femei pasionate de fashion. Au fost rochii de blugi cambrate pe corp, cu bretele, cu mâneci scurte sau trei sferturi, cu franjuri sau salopete copilărești, lejere pe care le-am purtat cu plăcere vreme îndelungată, pentru că denimul chiar nu se demodează niciodată.
Noi, femeile, ne îndrăgostim ușor, mai ales de haine! Dar cum moda vine, dar și trece, renunțăm tot la fel de ușor la majoritatea pieselor vestimentare pe parcurs. Sau le purtăm până la ultimul capăt de ață, cum mi s-a întâmplat mie cu rochița din denim de care sunt îndrăgostită de vreo 15 ani. Deși relațiile mele cu diferite accesorii vestimentare sunt de obicei scurte, această rochie a fost o alegere pe termen lung și chiar foarte lung. Iată ce înseamnă să-ți cadă ceva cu tronc! EA chiar a fost dragoste la prima vedere... 

Este tipul de rochie nici prea sport dar nici prea elegantă, așa că am putut s-o port în numeroase situații. O piesă versatilă și extrem de comodă, ea s-a transformat de-a lungul timpului într-un item de bază al garderobei mele, având în vedere că a fost înclusă într-o mulțime de outfit-uri, găsind de-a lungul timpului cu ușurință diferite stiluri la care s-a asortat perfect. 
Rochița mea din denim a fost, deseori, tot ce mi-a trebuit pentru a obține un outfit la modă, confortabil și interesent, indiferent de tendințe și de trecerea anilor. Am pus de multe ori accent pe accesorii deosebite pentru apariții de senzație- curele glam, bijuterii statament, genți în nuanțe intense, toate acestea reprezentând în timp ingredientele unui outfit de succes. 
Acum sper că te-am convins că rochia din denim nu trebuie să lipsească nici din dressing-ul tău, achiziționează-ți o piesă și introdu-o în outfit-uri chic, pline de originalitate. Mizează pe o rochie din denim și cu siguranță vei ieși din anonimat fără prea mult efort.

Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu: