duminică


Moș Nicolae și-a umplut deja sacul de la Dwyn!

Sfârșitul de an se apropie și odată cu el și perioada cadourilor. Pe 6 decembrie Moș Nicolae va face daruri tuturor copiilor cuminți. Cu siguranță și tu ești în toiul pregătirilor pentru sărbători și, chiar dacă nu stai prea bine cu finanțele, colinzi magazinele de cadouri poate, poate, vei găsi un preț mai bun la cadourile pentru întreaga familie. Ai văzut tot felul de lucruri care-ți fac cu ochiul, știi ce-și dorește fiecare, dar alegerea nu este întotdeauna foarte ușoară. Tot ce vrei este ca cei dragi să găsească cizmulițele pline de cadourile visate. Sărbătorile au fost, de fapt, mereu un prilej minunat pentru a îndeplini dorințele celor dragi. 
Moșul meu și-a umplut deja sacul de la Dwyn, un magazin perfect pentru întreaga familie. Oferta de produse acoperă o gamă foarte largă de electronice și eletrocasnice de la televizoare la cabluri, mufe, accesorii sau jucării. 
Aici a găsit Moșul meu cele mai faine reduceri la jucării lego! Și care copil nu-și dorește un astfel de joc ?! Și care părinte nu e super mulțumit că știe că aceste jocuri le dezvoltă creativitatea și le stimulează mintea? Cadourile educative sunt perfecte pentru orice vărstă și-l ajută pe copil să îmbine utilul cu plăcutul, realizând lucruri minunate, pe teme diverse.
Și știți deja că Moșul este tare isteț și e mereu atent la prețuri, așa că găsit cadoul pe care și-l dorea nepotul meu de foarte mult timp, la o mega reducere de 33%. Și sunt foarte sigură că nu numai nepotul meu își dorește un astfel de elicopter LEGO! Și dacă aveți deja unul, sigur nu e modelul acesta. Orice set LEGO constituie, de fapt, doar o bază bună. Un nou set din altă gamă poate aduce ceva proaspăt, un copilaș liniștit pentru câteva minute bune și părinți super mulțumiți! ;) Interesant este, mai ales, că aceste seturi, deși pot părea pentru copii, nu au limită superioară la indicația de vârstă. :D 
Vă rog să nu mă provocați, însă, să vă povestesc despre Lego City. (e o capcană, crede-mă, dacă începi să cumperi așa ceva, nu te mai poți stăpâni și intri în belea). SUNT GROZAVE!!! Numai că un orășel îți ocupă cam toată camera, plus că-ți golește contul și-ți mănâncă tot timpul. Și cică-s pentru copiii până-n 12 ani... eu zic să nu ne legăm tocmai azi de astfel de amănunte... 

Apropos, voi v-ați pregătit ghetuțele pentru o nouă minune a darurilor!?

Niciun comentariu: