miercuri

Manualul prințeselor- Hilke Rosenboom

O altă carte deosebit de palpitantă de la Grupul Editorial All.

,,Manualul prințeselor” este un ghid de aur și argint din lumea de basm a  prințeselor. Este o poveste contemporană presărată cu ilustrații fermecătoare care va încânta cu siguranță pe oricare din micuțele cititoare.

Hilke Rosenboom (1957-2008) a fost o îndrăgită autoare de cărți pentru copii și tineret (Fabiola, Ein Pferd namens Milchmann, Die Teeprinzessin, Hund Müller, etc.).Și-a petrecut copilăria pe insulele Juist și Baltrum. A făcut studii de lingvistică în orașul Kiel și a urmat Școla de jurnalism dun Hamburg. Timp de 15 ani a lucrat ca reporter la revista Stern. Din anul 1995 a început să publice romane pentru tineret și adulți. A fost căsătorită și a locuit împreună cu soțul și cei copii în Hamburg și Frizia de Est.

Se poate considera o aventură a prințeselor moderne care vor învăța maniere și obiceiuri noi, ca pregătirea unei prăjituri regale, primirea vizitatorilor, stategiile împotriva agresiunilor stradale sau cel mai eficient set de exerciții matinale. 
Acest manual reunește, de fapt, toate regulile demne de o viață cu coroană pe cap. Singurul neajuns este că acest ghid este incomplet, lipsesc câteva pagini iar Missy, Teresa, Elina și Annie, fetițele care-și închipuie că sunt prințese, nu vor avea liniște până când nu vor găsi întreg manuscrisul.
Nu vreau să vă spun prea multe, vă las pe voi să descoperiți și alte reguli importante din viața micuțelor prințese. 
O lecție importantă a acestui manual al prințeselor s-ar concluziona astfel: 
O prințesă modernă este în același timp și vânător de zmei și zmeu. Această cartea te învață cum să te deschizi acestei variații fermecătoare!

Ați citit cărticica? V-a plăcut?

Niciun comentariu: