vineri


Senatorul PSD Nicolae Șerban crede că blițul telefonului consumă minutele din abonament


,,Am văzut că ați imitat un gest făcut și în Ucraina (ecranele telefoanelor au fost aprinse). Aș fi vrut să mă asigur că toți care au făcut acest gest (aprinderea ecranului) și-au folosit telefonul și abonamentul provenit din banii proprii, nu pe banii Parlamentului!”

Senatorul PSD este președintele Comisiei Juridice din Senatul României. A făcut această declarație în timp ce se prezenta prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, făcând referire la momentul în care parlamentarii opoziției și-au aprins telefoanele în plenul Camerei Deputaților la ședința reunită. Șerban Nicolae este convins că lanterna telefonului consumă minute din abonamentul Telecom oferit de Parlamentul României și le atrage atenția colegilor săi să nu ridice costurile prin utilizarea lanternei. Senatorul PSD a fost aplaudat pentru această remarcă de către toți colegii lui.

Se presupune că domnul Șerban Nicolae este printre cei mai deștepți oameni din PSD, altfel nu l-ar lăsa partidul să vorbească zilnic și pe la televizor, unde spune cam aceleași gogomănii, fie borba între noi! 
Aaaa, să nu uit, unul din prietenii mei, PSD-ist, desigur, dar prietenul meu bun, :D îi tot găsea scuze: ,,Cred că a vrut să spună că dacă vreun parlamentar scăpa telefonul pe jos și acesta se sparge, cine-l plătește atunci, nu poporul?!” În general, este un simpatic! 
Eu, însă, mă gândesc că foarte curând o să apară în DEX în dreptul cuvântului prost- și PSD.

Niciun comentariu: