marți

 Allview iubește platforma BlogAwards


BlogAwards.ro este primul site românesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și concursurilor. Se poate spune, deasemeni, despre BlogAwards.ro că este cea mai eficientă platformă prin intermediul căreia advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media. Companiile și brandurile care sponsorizează o mulțime de concursuri și campanii pentru bloggeri câștigă brand-awareness, trafic direct și clienți noi, indiferent de domeniul de activitate. BlogAwards funcționează în parteneriat cu unul dintre cele mai cunoscute și apreciate bloguri din România, Blogatu.ro și colaborează cu numeroase agenții de PR și publicitate din România. Acesta este unul din motivele pentru care firme de succes românești- Allview, de exemplu l-au ales pentru a le promova produsele pri intermediul blogului și emisiunii sale, #TestArea. 
Allview este o companie românească ce produce, importă și distribuie telefoane mobile Dual Sim și produce electronice. Acest brand este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor gratuite și facilităților atașate produselor sale. Telefoanele Allview oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în rețele diferite. Allview reușește să ofere cel mai bun raport calitate- preț pentru toate produsele comercializate.
De curând Allview a lansat boxa inteligentă V-bass, un dispozitiv gândit nu doar pentru a reda conținut audio, ci și pentru a răspunde la întrebări și comenzi vocale. Compatibilă cu Amazon Alexa, această boxă inteligentă furnizează, numai în limba engleză, deocamdată, informații de cultură generală, spune glume, lecturează cărți audio sau crează liste de activități sau cumpărături. Interacțiunea cu boxa Allview V-bass se poate realiza foarte ușor, printr-o simplă apăsare de buton, urmată de o întrebare sau o comandă vocală. Cu doar căteva cuvinte potrivite, boxa poate ajusta volumul la intensitatea pe care o dorim, poate schimba piesa muzicală, poate alege postul de radio favorit sau poate seta o alarmă pentru un anumit interval de timp. 
Boxa Allview V-bass are dimensiuni reduse (măsoară 67 mm în circumferință și puțin peste 10 cm în înățime) și de aceea poate fi folosită în orice împrejurări, și acasă, în mașină, la birou sau în vacanțe. Interacțiunea cu Amazon Alexa necesită conexiune WIFI. Totuși, când aceasta nu este disponibilă, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon și poate reda conținut audio din memoria terminalului. În același timp, boxa poate servi și ca dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.

Nu știu ce întrebări i-ați adresa voi Alexei, dar eu doar aș dori să știu ,,What type of music do you recommend me to draw the inspiration?” 

Niciun comentariu: