luni

5 facilități pe care le caută cei care se mută cu chirie!


       Ai un apartament sau o garsonieră pe care o închiriezi?! 
Dacă răspunsul este ,,da”, probabil că îți dorești să obții o sumă cât mai mare, lunar, și să le oferi celor cu care colaborezi servicii cât mai bune. În acest sens trebuie să știi ce caută cei ce doresc să se mute cu chirie pentru a răspunde exact nevoilor acestora.

Iată 5 facilități extrem de CĂUTATE de către cei ce doresc să se mute cu chirie!


1. O stare generală bună a locuinței


Dacă atunci când intră în apartament potențialii chiriași observă, din start, miros de mucegai, pereți deteriorați sau murdari, precum și un parchet zgâriat sau tocit, este posibil ca aceștia să nu mai dorească deloc să continue vizita. De aceea, este esențial să investești într-o curățenie exemplară și în reparații esențiale, precum zugrăvirea sau schimbarea mobilierului foarte învechit.


2. O baie complet utilată


Nimeni nu dorește să se mute într-o locuință ce nu oferă toate facilitățile necesare. Cei ce doresc să stea cu chirie se așteaptă ca, incluse în preț, să se găsească și anumite facilități. De aceea, echipează camera de baie cu tot ce ai nevoie și tu: o cadă sau o cabină de duș de calitate, robineți funcționali, spații de depozitare, mașina de spălat și, eventual, de uscat rufele. În acest sens, vezi produsele din oferta Badabum și achiziționează cele mai avantajoase produse. Astfel, investești în echipament rezistent în timp pentru a nu avea griji suplimentare vreme îndelungată.


3. Bucătăria și accesoriile


Bucătăria este printre primele camere spre care își îndreaptă atenția chiriașii. Aceștia doresc, în mod clar, ca încăperea să dispună de aragaz, cuptor, frigider și, eventual, cuptor cu microunde. Pentru a impresiona potențialii clienți, îți recomandăm să investești în echipamente profesionale suplimentare, precum un esspresor de cafea, un sandwich maker, un prăjitor de pâine și un filtru pentru apă. Aceste detalii chiar pot face diferența!


4. Luminozitatea și atmosfera


Chiar dacă nu depind, propriu-zis de proprietari, atmosfera unei locuințe se simte încă de la primul pas făcut în interiorul său. Majoritatea celor care caută un apartament sunt influențați, fie că îți dau seama sau nu, de aerul ce plutește în casă. Pentru a le oferi potențialilor chiriași o experiență cât mai plăcută, încă de la prima vizită, apelează la mici trucuri. Caută să obții cât mai multă lumină naturală, păstrează locuința curată și ordonată, folosește un odorizant de cameră cu miros plăcut dar în niciun caz unul foarte puternic.


5. Spațiul deschis


Prinbtre cei mai importanți factori de decizie când vine vorba de alegerea unui apartament, se află spațiul de care acesta dispune. Chiar dacă locuința pe care o închiriezi nu excelează la acest capitol, poți crea impresia de spațiu deschis. Optează pentru mobilier minimalist, decor simplu dar de efect, precum și pentru culori deschise.



       Așadar, dacă închiriezi un apartament sau o garsonieră, ține cont de aceste tips-uri. În mod sigur, vei găsi chiriași extrem de rapid!

Niciun comentariu: