duminică

Vrei să ai o înfățișare perfectă?  Produsele de pe The Groom Lab te vor ajuta de fiecare dată!


         Barba este un trend mondial la care s-au adaptat în ultimii ani tot mai mulți bărbați. Cei mai mulți recunosc că barba te face mai masculin, mai matur și, de ce să nu recunoaștem, mai atrăgător. Dar pentru asta, barba trebuie să fie extrem de îngrijită pentru a-i păstra un aspect atrăgător cât mai mult timp. Aspectul facial o dată delimitat și îngrijit poate să ofere, cu siguranță, și posibilitatea unor alternative vestimentare iscusite pentru a străluci la orice eveniment, mai ales dacă se dorește eleganță și rafinament.

         Pentru că fiecare bărbat are o barbă unică și, cu siguranță toți își doresc ca aceasta să fie în fiecare zi în formă maximă, toate acele produse pentru îngrijirea bărbii pe care le folosesc aceștia trebuie să fie de cea mai bună calitate. Bineînțeles că odată ce barba este curată și hidratată corespunzător, ea devine mult mai ușor de stilizat. 

         Pentru a obține cele mai bune rezultate se recomandă folosirea unui uscător de păr și o perie imediat după spălare. Uscătorul trebuie setat pe o temperatură mai scăzută și se folosește întotdeauna cu o perie pentru a îndrepta firele rebele din barbă. Pentru a proteja firele bărbii, uscătorul trebuie ținut la distanță. 

       La final trebuie aplicat și un balsam special pentru a menține stilizarea cât mai mult timp. Deasemeni, se recomandă un tuns o dată la câteva săptămâni: vârfurile tocite și despicate vor opri creșterea. Este important să vă procurați kituri pentru bărbierit și/ sau tuns de cea mai bună calitate. 

         La fel de important este să vă păstrați barba hidratată și sănătoasă, mai ales în acest anotimp. Pentru aceasta veți avea nevoie și de un ulei de barbă sau o cremă de barbă de bună calitate și nu uitați să folosiți aceste produse zilnic. Se spune că barba ține de cald vara și de aceea mulți bărbați poată barbă mai mult în anotimpul rece și preferă să se radă pe timpul verii. Mulți bărbați afirmă însă contrariul, barba poate chiar crea un efect invers pentru că ea te protejează de soare. 

         Nu închei fără a vă da un sfat de la bărbații dragi din familia mea: folosește cu încredere produse de la The Groom Lab, acestea au o calitate premium iar prețurile sunt mai mult decât atrăgătoare.


Niciun comentariu: