duminică


Țigla metalică- garanția unui acoperiș durabil, demn de invidiat






Construirea unei case reprezintă o adevărată provocare- prin urmare, de ce să nu fie achiziționarea acoperișului o operațiune cât mai ușoară cu putință!? Dacă deja ți-ai ridicat casa visurilor tale și acum ai ajuns în impas pentru că nu știi ce acoperiș să-i pui, cred că ai ajuns exact unde trebuia, pentru că în următoarele rânduri le voi da câteva sfaturi tuturor celor care se află în acest impas.


În ultimii ani, și în țara noastră, industria construcțiilor a luat un avânt din ce în ce mai mare iar majoritatea produselor existente pe piață au fost și sunt, în mod constant, îmbunătățite. De altfel, tocmai varietatea acestor produse ne poate îngreuna, deseori, decizia de achiziționare. Și când în joc este siguranța casei noastre, nu ne putem permite să facem nicio alegere greșită. Deși cei mai mulți proprietari de case tind să se concentreze mai mult pe compartimentarea imobilului și pe amenajările interioare, mă gândesc că și acoperișul ar trebui să le rețină măcar tot atâta atenție. Căci ce este o casă fără un acoperiș bun!? De fapt, doar o singură arie a proiectului în care luăm decizii fără să ne documentăm suficient, este de ajuns ca toată construcția să fie compromisă. Normal că e mult mai interesant să ne gândim la culoarea pereților, forma geamurilor, a ușilor sau la mobila bucătăriei. Dar, țineți cont că o casă fără un acoperiș bun n-o să ne poată proteja deloc de intemperii, de frig, de infiltrațiile de apă sau de umezeală. Decizia de achiziție a unui acoperiș are consecințe pe termen lung și de aceea trebuie să procedăm cu maximă atenție și să luăm decizia cea mai corectă. 

Cred că sunteți cu toții de acord cu mine, acoperișul e o parte foarte importantă a casei. Și tocmai de aceea el ar trebui să fie și funcțional, și elegant dar mai ales, durabil. Când alegem acoperișul pentru casa noastră, cu toții facem apel, în primul rând, la criterii subiective, cum ar fi bugetul estimat, culoarea sau design-ul, însă fiind vorba despre o investiție pe termen lung sau chiar pentru o viață (cum spun cei mai mulți dintre noi), este foarte important să avem în vedere, mai degrabă, o serie de criterii obiective de selecție. Dar știm noi care sunt elementele care definesc un acoperiș bun, care sunt cele mai durabile modele de acoperișuri existente pe piață și ce tipuri de materiale să folosim sau de unde să le achiziționăm la cel mai avantajos preț pentru noi!? Iată de ce este cel mai bine să apelăm la sfaturile unor specialiști și, astfel, să ne asigurăm că facem toate alegerile corecte.

Divizia de acoperișuri - un concept unic pe piața țiglei metalice


Ca parte importantă a casei, acoperișul trebuie să fie elegant, cu un aspect plăcut și să se potrivească cu construcția cât mai bine. Pe foarte multe case, inclusiv blocuri, cred că ați observat că s-a montat țiglă metalică. Acest tip de material atât de apreciat este multifuncțional și din toate punctele de vedere poate fi soluția ideală și pentru acoperișul caselor noastre. Una din calitățile speciale pe care le are țigla din metal este flexibilitatea, rezistența foarte bună (cu o garanție de cel puțin 50 de ani), are o greutate redusă și se montează ușor, are diverse culori, grosimi și dimensiuni și este adaptabilă la toate tipurile de acoperiș.  Deși nu e o noutate în România, acest tip de acoperiș promite și azi calitate și rezistență foarte bună în timp, dar și un aspect frumos al casei. 

Odată ce am ales materialul pentru acoperiș, va trebui să ne gândim în ce măsură îl putem izola și proteja împotriva intemperiilor și infiltrațiilor de apă. Acestea din urmă pot provoca daune majore nu numai acoperișului, dar și structurii casei. Pentru ca apa să nu se infiltreze prin acoperiș, trebuie să ne asigurăm că acesta va fi montat corect, etanșat și că nu există zone în care să se acumuleze apa. Izolarea termică este un pas pe care nu ar trebui să-l sară nimeni, mai ales dacă se intenționează transformarea zonei superioare într-o mansardă amenajată precum o încăpere de zi. Tocmai de aceea nu trebuie neglijată importanța alegerii unor materiale de calitate, a unor izolații eficiente, precum și accesorii care să favorizeze scurgerea apei. 

Uff! S-o luăm de la căpăt! Deci, panouri de țiglă metalică, profile anticondens, accesorii pentru prindere și etanșare, sisteme de jgheaburi și de burlane - o mulțime de produse pe care trebuie să le achiziționăm. Zeci de furnizori, depozite clasice și hypermarket-uri, cu produse și prețuri extrem de diferite. Nu avem timp în viața asta să comparăm ofertele dar să ne mai și asigurăm că obținem cele mai bune prețuri... 

Și de ce să pierdem timpul căutând cel mai bun preț, când cu siguranță putem găsi totul sub acoperișul aceleiași divizii!?



Ce-ați zice dacă v-aș spune că există un astfel de loc și că putem cumpăra totul de aici, economisind, astfel, și timp, dar, mai ales, bani!? Nu mai trebuie să alergăm după țiglă metalică într-un depozit, după sistemul pluvial, într-altul și apoi, că am văzut noi un preț bun la depozitul ăla mic, de lângă casă, după accesorii! Acum putem cumpăra totul de la Divizia de acoperișuri. Aici avem posibilitatea de a alege dintre cei mai importanți producători de acoperișuri din țiglă metalică, în funcție de cerințe sau preferințe, beneficiind și de un preț corect pentru toate materialele. De cinci ani de zile, Divizia de acoperișuri și-a impus propriul standard de calitate, astfel încât, clienții lor economisesc chiar și 1000 de lei pe acoperiș, scutind, uneori, sume chiar și mai mari. Iar garanția și siguranța mărfii stă drept mărturie a acestui lucru și prin numeroasele recenzii video). Pe lângă toate acestea, dacă avem nevoie de orice informații legate de produse, avem și consiliere gratuită. Având consultant dedicat, câștigăm timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru noi!

Acoperișul este elementul de căpătâi pentru orice construcție. Prin urmare, alegeți cu simț de răspundere țigla metalică care să vă protejeze de elementele naturii, de vânt, de ploi, ninsori sau de soarele arzător! Eu am ales Divizia de acoperișuri pentru că vreau un acoperiș durabil și de calitate! 

Pentru a avea un acoperiș bun la casa visurilor voastre nu ezitați să apelați la sfatul profesioniștilor de la Divizia de Acoperișuri! Pentru că știu că și voi meritați cu adevarat un acoperiș de calitate!



#Proba 22 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: