marți


3 piese indispensabile pentru un outfit călduros și elegant





Crezi că iarna trebuie să renunți la outfit-urile elegante în favoarea celor călduroase!? În niciun caz! Le poți îmbina foarte bine, dacă ai aceste piese în garderobă.



Știu că temperaturile extreme de zilele acestea ne-au determinat pe multe dintre noi să lăsăm pe umerașe rochițele și fustițele și să alegem outfit-uri călduroase fără să mai ținem cont mai deloc de trenduri sau de partea estetică. Totuși, toate știm acest lucru: este important să alegem haine potrivite vremii de afară, deoarece un outfit prea subțire ne poate provoca o mulțime de probleme de sănătate. Însă, putem foarte ușor să îmbinăm confortul și eleganța, dacă avem în garderobă câteva piese vestimentare de bază. Iată de ce avem absolută nevoie:

1. Salopetele de damă sunt, fără nicio îndoială, un must-have în garderobă oricărei femei. Aceste piese vestimentare reușesc să creeze un look sofisticat, fiind o alternativă potrivită în foarte multe ocazii. Cu toate acestea, trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care alegi să porți salopetele de damă, dat fiind că sunt puțin mai pretențioase decât alte haine.

Iar când vine vorba de evenimente sofisticate, rochiile de seară au fost dintotdeauna principalele opțiuni ale femeilor. Acestea sunt o alegere sigură, dar salopetele de damă vor avea întotdeauna un impact mai mare. 

De exemplu, dacă vei alege un model realizat din catifea, vei avea cu siguranță o apariție demnă de invidiat în orice locație. 
Încearcă salopetă de damă EDNIA de la Concepto. Astfel, poți ieși din zona ta de confort printr-o accesorizare masivă- accentuează talia cu o curea sau un brâu lat din piele velur, alege brățări și cercei supradimensionați și poartă tocuri de minim 10,5 cm. Salopeta EDNIA este tare drăguță, simplă, clasică și totuși, modernă, concepută dintr-un material foarte plăcut la atingere, care nu se șifonează. E ușor de purtat atât ziua, cât și seara, prin simpla schimbare a accesoriilor.

Dacă vrei să experimentezi ceva nou pe zona de casual și street style, alege să fii îndrăzneață cu salopeta MILLA - o combinație între o pereche de pantaloni evazați și un chocker, dar care arată genial împreună cu o cămașă. Este confortabilă, arată bine și te scoate din anonimat oriunde te-ai afla. Croiul acesteia este foarte tineresc. O poți purta ca atare sau o poți combina cu o jachetă din piele sau o haină de blană. Suprapune mai multe lanțuri foarte lungi sau fii imprevizibilă și alege perle. Multe șiruri de perle și botine din catifea sau piele velur.

Poți găsi aceste salopete de damă pe site-ul conceptoline.com, alături de alte modele la fel de interesante. Iarna aceasta sunt la modă materialele spectaculoase, bunul gust și croiurile foarte feminine.

2. Haina de blană nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, este un articol care rămâne mult timp în tendințe și pe care îl poți purta la ținute cât mai variate. Blana, prin natura sa, este extravagantă, așa că trebuie să ai grijă la fiecare detaliu pe care îl asortezi ca să obții un look impecabil. Dacă încă nu ți-ai completat garderoba cu o haină de blană pentru sezonul acesta, ți-am pregătit o recomandare din noua colecție Concepto, cel mai fashion brand din România. Aici vei găsi blănuri demne de covorul roșu. Descoperă toată colecția și alege-ți modelul cu care vei atrage toate privirile asupra ta! 

O blană savuroasă ca Blana Lucienne este exact ceea ce cauți pentru un maxim de răsfăț. Această piesă de lux a fost creată dintr-o blană naturală deosebit de plăcută la atingere pentru a asugura confort și maganetism instant. Te asigur că odată încercată, nu vei putea să renunți la ea!

3. Cine a zis că trebuie să renunți la fuste în timpul iernii? Cu o pereche de ghete călduroase, poți purta orice fustă vrei. Eu îți recomand, însă, modelul cel mai în vogă anul acesta- fusta plisată și de lungime medie. Poart-o cu un pulover supradimensionat de o culoare puternică- albastru petrol, bordo, galben muștar.

Nu uita că acum este perioada prielnică pentru a mai face niște achiziții, pentru că sunt reduceri în aproape toate magazinele. Câte dintre piesele de mai sus plănuiești să cumperi!?




Niciun comentariu: