duminică


Cadouri neconvenționale și originale pentru bunici




Apidava - darul perfect din natură 


Cu siguranță până să ajung părinte, nu puneam așa mare accent pe folosirea produselor naturale. Ei bine, ca părinte cu toții ne dorim tot ce e mai bun pentru copii și asta fie că vorbim de alimentație, îmbrăcăminte, medicamente, jucării sau obiecte destinate uzului curent. Din punctul de vedere al alimentației, noi avem mare noroc cu bunicii de la țară care ne alimentează constant cu legume, fructe, carne, ouă și lactate din propria curte; produse naturale și sănătoase cum numai la sat mai găsești. Iar noi, într-un fel, la schimb, mereu le oferim bunicilor mici cadouri de suflet. Am observat că cel mai mult se bucură când primesc minunățiile naturale și parfumate de la Apidava: săpunurile din gama Miel de Thym.

Cauți un cadou neconvențional și original?


Dacă ai epuizat magazinele cu haine, încălțăminte, parfumerii etc, ai putea să-ți apleci atenția și tu spre un cadou natural și extrem de benefic care să le încânte  și bunicilor tăi atât pielea cât și mirosul. 

Cum îți spuneam și mai sus, odată devenit părinte, prioritățile noastre se schimbă și implicit și obiceiurile de consum. Dacă înainte nu țineam cont de ce fel de săpunuri folosesc și mă opream în super-market-uri de unde luam primul săpun ieșit în cale, acum aleg doar săpunuri naturale, fără parabeni și alte adaosuri nocive care pot afecta viața mea și a familiei mele. 

Produsele noastre preferate sunt săpunurile din gama „Savon vegetal au Miel” de la Apidava care sunt fabricate în Provence - Franța, o gamă bazată exclusiv pe grăsimi vegetale (Palmier, Shea și Nucă de Cocos) îmbogățite cu miere. Toate aceste ingrediente apicole naturale hidratează și catifelează pielea, făcând aceste săpunuri potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și cele foarte sensibile. Procedeul de uscare naturală a acestor săpunuri asigură o utilizare de lungă durată, păstrând parfumurile fine până la ultima picătură.

De ce săpunuri din Franța?!? 


Fiindcă Franța are una dintre cele mai vechi tradiții în industria cosmetică, și produsele lor sunt, într-adevăr, de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât faptul că sunt sănătoase, săpunurile de la Apidava sunt și variate, fiind disponibile în variantele: miere și propolis, miere și polen, miere și ceară de albine, miere și ulei de măsline, miere și esență de lavandă, miere și lăptișor de matcă, miere, ciocolată și unt de cacao, miere, lămâie și mentă. 

Eu am încercat mai toate produsele și pot susține că sunt de calitatea superioară. Nu usucă pielea, ba mai mult, o hidratează intens, lăsând pielea îmbibată cu un parfum captivant, modern, care împrospătează și lasă o senzație plăcută. O singură problemă au săpunurile Apidava: arată și miros atât de bine, încât copiii stau prea mult în baie! ☺



6 comentarii:

Deya spunea...

Apidava au produse super, si eu folosesc cremele lor si sunt tare multumita

Bratu Gabriela spunea...

cam toate produsele pe care le-am folosit de la ei au fost wow! atat sapunurile, cat si cremele sau lotiunea tonica!

Unknown spunea...

Nu am incercat nimic de la ei, dar mi-as dori mult!

Mihaela Nistor spunea...

Sapunurile cu miere sunt tare bine si miros minunat.

Kamy Journey spunea...

Nu am folosit sapunuri naturale de genul. Trebuie sa le incerc

infofiltru spunea...

Eu sunt un mare fan sapunuri naturale de ceva vreme, chiar cele de la Apidava sunt minunate. ultimul care m-a fascinat a fost cel cu verbina :)