vineri


Primăvară, te așteptam cu drag!




Spring SuperBlog - cea mai interesantă competiție a primăverii


Pentru mine, de vreo câțiva ani, primăvara, pe lângă mărțișoare, ziua mamei, ghiocei și mult soare (-n suflet, mai ales), înseamnă și debutul competiției Spring SuperBlog, pe care l-am așteptat și anul acesta, recunosc, cu multă nerăbdare și optimism! SuperBlog este o competiție ce se adresează tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului sau tematică și care, de-a lungul anilor, a reușit, cumva, chiar să realizeze o mare și frumoasă familie din această comunitate numeroasă pasionată de blogging. 

Spring SuperBlog se va desfășura anul acesta în perioada 1 martie- 18 aprilie și, dacă ești pregătit, dacă vrei să iei și tu pulsul blogosferei, să cunoști branduri interesante de social media sau, poate, doar să-ți testezi abilitățile de blogger, te poți înscrie chiar acum în competiție ca să-ți faci cunoscute toate aceste calități dar și rezistența la stres, pentru că SuperBlog nu e o competiție chiar așa comodă. Vor fi în total 17 probe (trei articole pe săptămână) propuse de diferiți sponsori pe care-i poți surprinde plăcut chiar tu cu articole creative și captivante. Toate probele concursului sunt opționale, astfel încât să poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Dar, ține minte, cu cât participi la mai multe probe, cu atât îți pot crește și șansele de câștig.

SuperBlog 2018, Brașov

Așadar, cum te poți înscrie și tu în SuperBlog? 


E chiar foarte simplu:
* trebuie să citești regulamentul competiției;
* să anunţi participarea în Spring SuperBlog 2019 într-un scurt articol pe blogul tău;
* să completezi formularul de înscriere;
* după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând de la 1 martie, când se lansează prima probă a competiției, îți poți înregistra și tu articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Sperând că te-am convins să participi, eu îți doresc mult succes și cât mai multe premii la finalul competiției!

Deci, alătură-te și tu comunităţii SuperBlog şi arată-ne tuturor ce poți!


15 comentarii:

Cluc24 spunea...

Succes si spor!

Luca Raluca spunea...

Mult succesc in competitie! De asemenea, iti doresc sa ai parte de o primavara cat mai frumoasa si mai productiva.😘

Emilia Oana spunea...

Am participat si eu acum doi ani la Superblog, însă doar la o probă. Deocamdată timpul nu imi permite sa ma înscriu în competiție, însă comunitatea Superblog este de nota 10.

Cristina DRagomir spunea...

M-a impins si pe mine dorinta si m-am inscris de 2-3 ori in SuperBlog, dar nu am reusit sa bifez mai mult de 2-3 probe, din lipsa de timp. Iti urez bafta multa, sa ajungi la final si sa ai parte si de ceva premii.

CristinaB spunea...

Superblog mi se pare o competiție interesantă in care multi bloggeri buni se înscriu. Iti doresc sa ai multa inspirație și timp si sa câștigi multe premii.

Corina Podocea spunea...

Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Vă doresc o primăvară frumoasă, plină de bucurii și mult soare-n suflet!

Mikyangel spunea...

Eu am participat la editia din toamna asa ca anul asta m-am hotarat sa stau pe tusa dar iti tin pumnii si iti doresc multa inspiratie!

Lamiita Petre spunea...

Mult succes si multa inspiratie. E o competitie foarte solicitanta din punctul meu de vedere si iti mai doresc si multa putere de munca.

Georgiana Sabina spunea...

Si eu m am inscis, mult succes iti doresc, pe mine deja proba 2 ma termina 😂

Mihaela Nistor spunea...

Bafta multa, inspiratie si spor la scris!

Bratu Gabriela spunea...

Succes! mie imi lipseste rabdarea si nici nu mai am asa multa incredere in aceasta competitie...

Unique by MM spunea...

Dacă este martie, este Superblog! De fapt, Spring Superblog!
Succes!

Albu Steluta spunea...

Deci ne vedem la plaja anul acesta! Succes!

Catalina Coman spunea...

Mult succes sa ai! Abia astept sa iti citesc articolele.

Rokolla spunea...

Iti doresc mult succes in competitie. M-am inscris si eu cu cel de-al doilea blog si sunt curioasa daca voi reusi sa fac fata competitiei