miercuri


Unde găsim mobilier școlar de calitate pentru clasa pregătitoare 






Emoții... La toamnă voi avea în grijă, din nou, elevi ai clasei pregătitoare. I-am văzut doar de câteva ori, în vizite scurte la grădiniță. Îmi doresc de pe acum tot ce este mai bun pentru viitorii mei elevi, de aceea mă gândesc că trebuie să le fac rost de un mobilier școlar care să-i încânte încă din prima zi de școală. Vreau să aibă parte de cele mai bune și mai sănătoase condiții pentru a călători în marea aventură în lumea cunoașterii.

Când vine vorba de copii, am făcut întotdeauna tot ce este posibil ca să le fie lor bine: chiar și când era vorba de banalul stat în bancă. Fie că stau în bănci școlare ca să scrie, să citească sau doar să se recreeze, cei mici au nevoie de un mobilier potrivit vârstei, care să-i ajute pe tot parcursul orelor să-și mențină o poziție bună a spatelui, să fie destul de confortabil, deoarece ei fiind în creștere, un scaun  și o măsuță nepotrivită le poate afecta poziția și implicit, și sănătatea pe viitor. Eu cred că băncuța școlară este cea mai importantă piesă de mobilier pentru un elev de vârstă școlară mică. 

Tocmai de aceea școala noastră ,,echipează” în fiecare an sălile de clasă pregătitoare cu mobilierul necesar, fapt ce reprezintă un pas foarte important în procesul educației; lipsa acestor dotări îngreunând accesul copiilor la știință și progres. Încercăm ca toate piesele de mobilier să asigure confortul necesar studiului, stimulării creativității dar, mai ales, a imaginației copiilor. Mobilierul școlar trebuie să fie creat în așa fel încât să se poată împleti utilul cu plăcutul. 

Întotdeauna, la alegerea pupitrelor și scaunelor pentru elevi, am urmărit care dintre categoriile de mobilier corespunde înălțimii lor, în funcție de vârsta acestora. De obicei, pupitrele și scaunele sunt concepute pentru trei grupe de vârstă:
- clasa pregătitoare și clasele I-IV - școala primară
- clasele I-VIII - gimnaziu 
- clasele IX-XII - liceu 
Toate pupitrele și scaunele pentru elevi trebuie să fie astfel realizate încât să permită ca brațele să stea în poziție verticală, iar antebrațele să fie așezate în unghi de 90 de grade față de brațe. În poziția șezând, picioarele trebuie să se sprijine corect pe podea, iar reglarea pe înălțime, atât a pupitrului cât și a scaunului, să permită poziționarea blatului pupitrului așa cum este recomandat, la nivelul coatelor. 

Mobilierul ergonomic pe care l-am găsit în magazinul online Mobman.ro este cel al cărui design m-a impresionat cel mai tare. Acest mobilier școlar este astfel conceput pentru a le fi util atunci când fac teme sau lucrează ceva la birou, dar și plăcut și comod atunci când se joacă. Mobilierul trebuie conceput în jurul nevoilor corpului uman și trebuie să se adapteaze complet morfologiei acestuia. E un mobilier care „știe” pozițiile ce conferă relaxare și confort, cunoaște zonele care au nevoie de sprijin, totul doar pentru binele copiilor și pentru a evita afecțiuni ale coloanei vertebrale sau ale circulației, pe viitor.

Magazinul online Mobman.ro este dedicat inovației, producției și dezvoltării de produse destinate mai multor domenii: producția și furnizarea de mobilier școlar și preșcolar, material didactic, articole de prezentare, etc, la prețuri extrem de accesibile. 

Dacă și voi ați fost în poziția mea…de a căuta în stânga și în dreapta cea mai bună soluție de mobilier pentru elevii voștri, să știți ca eu am descoperit o mulțime de modele rezistente și din materiale ecologice, pentru toate categoriile de vârstă, în magazinul online Mobman.ro. Să vă spun și că arată într-un super fel, colorate fix cum îmi place mie…și, în plus, construite având în vedere toate sfaturile de mai sus.


7 comentarii:

Mihaela Nistor spunea...

Cu asa mobilier simpatic, ti-e mai mare dragul sa mergi la scoala.

Mikyangel spunea...

Si baietelul meu care e in clasa 1 acum are in clasa astfel de banci si sunt intradevar mult mai frumoase si mai comode decat erau pe vremea mea.

Georgiana Sabina spunea...

Ce dragutele sunt, mi-ar fi placut sa fie si cand eram eu mica.

Anonim spunea...

Acum mobilierul pentru scoala arata tare tare dragut. Pe vremea mea, bancile erau asa anoste, din lemn tare.

Albu Steluta spunea...

Este important sa facem alegeri inspirate pentru cei mici. Mai ales ca petrec zi de zi 4 ore in acele bancute!

Catalina Coman spunea...

Chiar e tare simpatic mobilierul. Si pare si comod.

Rokolla spunea...

Arata foarte frumos acest mobilier