duminică


Gama Gerovital Beauty- frumusețe fără efort




Procesul de machiaj este un adevărat ritual pentru multe dintre noi. Dar până să ne găsim look-ul ideal, comitem diverse greșeli, pe care dacă nu le corectăm, ne pot intra în obișnuință. Nu trebuie să urmezi cursuri de make-up sau să investești sume colosale în produse de top. Însă, din păcate, va trebui să investești timp și să îți formezi mâna, mai ales pentru detaliile care te scot în evidență și îți definesc look-ul. Sper ca aceste reguli simple, precise, să-ți fie de folos:

1. Folosește mai puține produse, pentru un machiaj de zi naturalețea este cheia. Evită să utilizezi produse în exces, nu e cazul să realizezi un look complex sau să folosești farduri închise în timpul zilei. Fardurile mate de pleoape, în culori neutre, vor fi mereu potrivite, iar pentru un plus de strălucire poți utiliza un fard de pleoape cream ori bej cu puțin sidef, discret. Evită creionul negru ziua.

2. Nu poți realiza un machiaj perfect dacă nu ai ustensilele potrivite. Poate nu vrei să investești prea mulți bani în pensule pentru machiaj, însă nu vei putea obține un look perfect fără pensula pentru fond de ten sau fără cele pentru fardul de pleoape. Achiziționează o pensulă bună de fond de ten, iar rezultatele vor fi superioare! Nu mai folosi degetele pentru a întinde fondul de ten, fiindcă, astfel, vei diminua capacitatea de acoperire a produsului!

3. Începe machiajul prin aplicarea bazei, care, pe lângă faptul că oferă tenului un aspect proaspăt, protejează împotriva agresiunilor mediului. Baza constă în aplicarea fondului de ten, pentru uniformizare și ascunderea imperfecțiunilor. Pentru un ten mat și catifelat, încearcă un fond de ten HD care va fi foarte ușor aplicat cu ajutorul unui burețel, începând din centrul fetei spre părțile laterale. Pentru început, se folosește o cantitate mică de produs, după care se mai adaugă treptat, în funcție de efectul pe care vrei să-l obții. 

4. Fondul de ten uniformizează perfect, dar dă tenului un luciu inestetic. De aceea, acesta nu este singurul produs folosit în etapa aplicării bazei, ci va fi completat de o pudră ușoară, cu rol în fixarea fondului de ten și în îndepărtarea luciului dat de acesta. Vă recomand ca pudra să fie aplicată într-un strat fin, puteți folosi cu încredere o pudra de bambus, pudra de orez. Alege o pudră transparentă, ușoară, într-o nuanță naturală. 

5. Fardul de obraz vine să contureze ușor liniile și trăsăturile feței, așa că vei avea neapărat nevoie de un astfel de produs în procesul de machiaj. Pentru a da tenului un plus de strălucire și un ușor efect bronzant. Ai grijă și la textura produsului: pentru tenul uscat folosește farduri de obraz spumă sau cremoase, iar pentru tenul gras alege fardurile pudră. 

6. Machiajul ochilor oferă privirii mai multă expresivitate și întregului machiaj un plus de personalitate. Tonurile se aleg în funcție de nuanța irisului, de vestimentație sau de momentul zilei, dar, indiferent de culorile folosite, ai mereu în vedere crearea unei armonii perfecte. Pentru a obține efectul de privire intensă, putem folosi un fard atât pe pleoapa superioară dar exact în pliul ochiului, fardul să fie unul mat fără sidef (bej, cream, roz, mov, maro, etc) formăm o umbră mai exact cât și pe cea inferioară, aplicăm aproape de linia genelor un fard cu o nuanță mai închisă. Și nu uita că orice machiaj al ochilor trebuie să se încheie cu folosirea rimelului, care va defini perfect genele. Începe de la baza genelor și urcă spre vârfuri cu ușoare mișcări în zig-zag. Că să eviți supraîncărcarea genelor, nu aplica mai mult de două straturi de mascara. 

7. Indiferent de intensitatea machiajului folosit pentru ochi, buzele trebuie puse în valoare. Important e ca aplicarea să se facă fără să se depășească marginile buzelor. Folosește un creion de contur apoi un ruj pentru a uniformiza culoarea. 

Se întâmplă ca de cele mai multe ori să-ți cumperi rujul, fardul sau fondul de ten greșit sau să îl aplici într-un mod nepotrivit…și astfel întregul tău look poate fi compromis. În cazul în care nu folosești culorile și tehnicile de machiaj în avantajul tău, rezultatul nu va fi unul pe măsura așteptărilor tale. De aceea, e bine să înveți ce să alegi, sau ce ți se potrivește și nu uita că există și mici trucuri care te întineresc.

Gerovital - doctor în frumusețe


Eu folosesc, de cele mai multe ori, produse din Gama Gerovital Beauty de la Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice. Această gamă conține produse ce nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Produsele conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare și rezistență îndelungată.

Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze și obraji.
* Rujul cu Acid Hialuronic are o textură bogată, hidratează intens și conferă o culoare intensă.
* Pudra pentru luminozitate asigură luciul natural și uniform, datorită pudrei de diamant din compoziție.
* Anticearcănul acoperă instant cearcănele și urmele de oboseală, conferă fermitate zonei din jurul ochilor.
* Mascara este îmbinarea perfectă între textura cremoasă și pensula versatilă;  asigură genelor densitatea, volumul și curbarea de care au nevoie.
* Fondul de ten are o textură ușoară, fluidă, care îmbină armonios principii active, protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului.

Un fard corect aplicat, o tușă de creion ajustată, culori bine alese… doar câteva trucuri care te vor ajuta să-ți corectezi defectele. Cu Farmec vei fi întotdeauna frumoasă, cu eforturi minime!


Niciun comentariu: