marți


Pentru o viață mai ușoară și mai armonioasă în familie alege Honda CR-V Hybrid!





Deși n-aș zice că-s legat ombilical de mașină, totuși, recunosc că o folosesc zilnic, la maxim. În primul rând pentru că-mi place foarte mult s-o conduc și, în al doilea rând, pentru ca formatul tipic de viață și de lucru (de, am buletin de București) nu îmi permit, în niciun caz, să evit deplasările, de orice fel, prin București, în special la orele acelea imposibile. Dimineața, duc copiii la școală, pe soție la job-ul ei, apoi, accelerez printre semafoare, încă câțiva kilometri, până la al meu. La prânz, începe din nou nebunia: ia copiii de la școală, du-i la bunici, în buricul târgului, apoi iar la job și, spre seară, ia nevasta, ia copiii și hai, un pic și pe la cumpărături. De fiecare dată, suntem contra cronometru, bineînțeles.

Dar recunosc că la finele fiecărei zile, mă felicit pentru inspirația pe care am avut-o atunci când mi-am achiziționat noua mașină- o Honda CR-V Hybrid, ce îmbină impecabil nevoile de autonomie, economie, tehnologie și confort, pliindu-se perfect pe orice program sau necesități de mobilitate aș avea. Noul hibrid CR-V este dinamic și eficient, iar propulsorul său avansat setează un nou standard de plăcere a condusului pe piața mașinilor hibride. Aș spune, chiar, că Honda CR-V Hybrid vine în întâmpinarea tuturor șoferilor dornici să se lepede de motorină, dar care au stringentă nevoie și de un SUV în viața lor. Practic, acum mă bucur de aproape tot ce îmi oferea și CR-V diesel, dar cu avantajul de a rula cu motorul oprit pe distanțe scurte și cu mai multe dotări ca niciodată în această gamă. 

Când vine timpul alegerii unei mașini, oferta de pe piața auto este una foarte generoasă. Bineînțeles, că la fel de multe opțiuni ai și când optezi pentru alegerea unei mașini de familie.


O mașină de familie trebuie să îndeplinească toate caracteristicile necesare, respectiv să fie fiabilă, sigură, spațioasă și cât se poate de economică din punct de vedere al costurilor de întreținere. Dar, pentru români, achiziționarea unei mașini n-a fost niciodată un proces foarte simplu. 

Atunci când vrei să cumperi o mașină pentru familie, procesul diferă față de o achiziție obișnuită, pentru o singură persoană sau pentru un cuplu. Criteriile de selecție a autoturismului se schimbă, la fel și procesul de cumpărare, căci cu toții ne dorim un preț bun pentru un automobil nou, mai dur, mai fiabil, mai rezistent. Bugetul trebuie întocmit cu atenție, iar atitudinea față de această sarcină contează și ea foarte mult. Nu trebuie să pierzi, totuși, din vedere, faptul că mașina pe care o vei cumpăra este o mașină de familie, iar confortul și siguranța ar trebui să primeze, alături, bineînțeles, și de criteriul care are în vedere numărul de persoane ce poate fi transportat de autoturism. Nici detaliile referitoare la aspect nu sunt de neglijat: culoarea mașinii, spațiul generos, capacitatea de încărcare și orice alt detaliu care ar putea stârni ulterior reacții. Cu siguranță ai prefera ca reacțiile copiilor, îndeosebi, să fie pozitive. Tocmai de aceea, e indicat să te consulți cu întreaga familie, să întocmești un buget realist, ținând cont de toate cheltuielile implicate și cu siguranță vei face o alegere excelentă.


Am să vin, totuși, în ajutorul celor care sunt în căutarea unei mașini sigure și spațioase, dar, mai ales, practice, a unei mașini care să-i ajute să aibă o viață mai ușoară și mai armonioasă în familie și care să-i facă fericiți atât pe copiii de pe bancheta din spate, cât și pe șofer, cu câteva detalii legate de noul hibrid CR-V 


Am considerat întotdeauna că alegerea unei mașini, mai ales a unei mașini de familie, nu trebuie să compromită plăcerea de a conduce sau un design cu stil care să întoarcă toate privirile. Și Honda CR-V Hybrid tocmai asta face: îmbină spațiul și practicabilitatea cu un design de ultima generație, cu tehnologie inteligentă, caracteristici avansate de siguranță și o experiență captivantă a condusului. Stilul tineresc, dinamic se combină rezonabil cu comenzile și afișajele mai convenționale. Tehnologia Honda Hybrid îmbină un motor ultra-eficient pe benzină 2.0 litri i-VTEC cu două motoare electrice de mare putere, generând un total de 184 CP, asigurând echilibrul perfect între performanță și eficiență. Rezultatul este un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare. 


Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă, oferind un spațiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spațiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Este proiectat pentru a ușura viața cu funcții precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea, completând cu o experiență premium, unică, la bordul noului CR-V Hybrid.

Așa încât, chiar dacă pot părea subiectiv din cauză că dețin un model Honda, verdictul meu este următorul: Honda CR-V Hybrid nu este doar o mașină care arată foarte bine, ci realmente o mașină care merită toată atenția. Mai ales dacă ești tânăr și nonconformist, ca mine.




- Articol SuperBlog 2019 -



9 comentarii:

Ruxandra spunea...

Pare o mașină super!

Mult succes în competiție!

Rokolla spunea...

Arata frumos acest Jeep-ulet. Succes in competitie

Mikyangel spunea...

O astfel de masina cu tehnologii inteligente incorporate chiar iti usureaza viata si spatiul generos te ajuta sa calatoresti relaxat. Cat despre cati bani iti salveaza ...e de vis.

Adriana Ivan spunea...

Am pus și noi ochii pe această mașină. Dar mai avem mult de economisit.

Ioana Margineanu spunea...

Mi se pare o masina perfect pt o familie. Foarte fain articolul. Multumesc

Georgiana Sabina spunea...

Arata bine si zice asta o persoana care nu e interesata de masini.

Mihaela Nistor spunea...

Sotul meu tare isi doreste una, poate anul viitor isi indeplineste acest vis.

Albu Steluta spunea...

Cine stie?! Poate pe viitor a fi si masina mea!

CristinaB spunea...

E o masina foarte faina. Cine nu si-ar dori una?!