marți

 Descoperă și tu soluția dermatologică antirid care repară și redefinește volumul pielii sensibile!





O piele mereu frumoasă s-a aflat dintotdeauna pe lista de dorințe a reprezentantelor sexului frumos. Cu atât mai mult acum în vremurile noastre, când se pune atât de mare accent pe aspectul fizic. Care femeie nu își dorește să rămână mereu tânără, sau măcar o perioadă cât mai lungă? Și când mă refer la acest lucru am în vedere înfățișarea, nu vârsta reală, care este doar un număr, la urma urmei.

Semnele de îmbătrânire ale pielii nu sunt aceleași pe tot parcursul vieții. Primele semne de îmbătrânire ale pielii sunt ridurile, liniile fine, lipsa strălucirii și pierderea elasticității. În cele din urmă, ridurile se extind și formează cute adânci, pielea își pierde fermitatea, se relaxează, își pierde densitatea, vitalitatea și confortul. Există diferențe legate de îmbătrânirea pielii, așteptări și necesități. 

MENOPAUZA JOACĂ UN ROL ÎN ÎMBĂTRÂNIREA PIELII

La menopauză, secreția ovariană încetează, inclusiv estrogenul care joacă un rol pozitiv în nivelul de tonifiere și grosimea pielii. Prin urmare, menopauza este unul dintre factorii care determină îmbătrânirea pielii, însă nu este la fel de importantă ca și expunerea la soare.

TUTUNUL ESTE UN FACTOR ÎN ÎMBĂTRÂNIREA PREMATURĂ A PIELII

S-a demonstrat că fumătorii se confruntă cu schimbări cutanate care duc la îmbătrânirea prematură a pielii: riduri, îngălbenirea tenului (iată alte motive pentru a renunța sau pentru a nu începe să fumați).

DAR VITAMINELE ȘI MINERALELE?

Numeroase suplimente alimentare conțin vitamine, aminoacizi, minerale și susțin că au proprietăți anti-îmbătrânire, în general, prin virtutea protecției contra radicalilor liberi.

ÎMBĂTRÂNIREA CUTANATĂ ESTE INEVITABILĂ

Da, într-adevăr, este imposibil să ai aceeași piele pe care o aveai la 20 de ani, la 60 de ani. Cu toate acestea, aspectele menționate mai sus pot corecta consecințele îmbătrânirii pielii, cu precădere ca urmare a expunerii la soare. Așadar, continuă să zâmbești! Efectele anti-îmbătrânire ale zâmbetului sunt excelente!

ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ-ȚI HRĂNEȘTI PIELEA!

În timp, pielea își pierde structura. Prin urmare, se deshidratează mai ușor, este mai fragilă și este mai vulnerabilă la agresiunile externe (climaterice, poluare, produse necorespunzătoare de îngrijire a pielii…). Așadar, este necesar să o hidratezi folosind produse dermato-cosmetice și să ajuți la refacerea ei.

Însă, cu puțin noroc, putem descoperi produsele care ne sunt dedicate. Eu am avut, chiar dacă am pielea extrem de sensibilă!


HYALU B5 SERUM - INOVAȚIA DERMATOLOGICĂ ANTIRID

Știai că pierderea progresivă a volumului pielii este mai accentuată în cazul pielii sensibile? După vârsta de 40 de ani, pielea începe să își piardă elasticitatea și flexibilitatea, care îi confereau fermitate și vitalitate. Zi după zi, tenul capătă un aspect mai obosit și mai tern, iar volumul și luminozitatea acestuia sunt diminuate treptat.

Prin angajamentul de a oferi o viață mai bună pentru pielea sensibilă, laboratoarele La Roche-Posay au dezvoltat gama Hyalu B5, o inovație dermatologică antirid care repară și redă volumul pielii sensibile.

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră, redându-i elasticitatea și suplețea. Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de ACID HIALURONIC, VITAMINA B5 și MADECASSOSIDE redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.


Dar, pentru o piele mereu frumoasă nu este nevoie doar de produse de îngrijire speciale. Nu uita că un stil alimentar sănătos, o hidratare corectă și puțin mai multă mișcare fizică au rolul lor aparte în ceea ce privește sănătatea pielii. Ai grijă mereu de pielea ta și astfel vei ține deoparte toate neplăcerile cu care te poți confrunta!



2 comentarii:

Anonim spunea...

Ideal sa se foloseasca solutiile naturiste de hidratare a pielii. Importanta este si vitamina D luata direct de la sursa.

Emilia spunea...

Este bine de stiut, multumesc mult pentru informatie!