marți


Cel mai cool cadou pentru un gamer





Cauți un cadou adecvat pentru prietenul tău care este pasionat de jocuri pc!?


Alegerea unui cadou potrivit pentru un gamer este o chestiune de apreciere a pasiunii sale și, desigur, de stimulare a jocului. Jocurile video te ajută să-ți dezvolți gândirea logică și creativitatea. De aceea, oamenii care joacă astfel de jocuri sunt oameni inteligenți, însă, de multe ori, aceștia se integrează mai greu în activități care nu implică jocul și folosirea aptitudinilor pe care le-au dobândit în joc. De cele mai multe ori gamerii sunt introvertiți, iar dacă nu ești ca ei, poate fi greu să te gândești la un cadou care să îi placă. Nu-ți face griji, ți-am pregătit eu câteva sugestii.

Gaming mouse, gaming keyboard, monitor de gaming, gaming laptop, scaune de gaming, căști pentru gaming- iată doar câteva idei de cadouri pentru pasionații de jocuri. Acestea îi pot îmbunătăți performanțele sau îi pot trezi amintiri plăcute din jocurile mai vechi. Fiecare din ele îl vor ajuta pe gamerul din viața ta să-și continue distracția preferată cu gândul la tine. Și, ține minte, arsenalul unui gamer poate crește de la o lună la alta. 

Cel mai la îndemână cadou rămâne gaming mouse-ul- eternul tovarăș al tastaturii. Nu mai este nevoie să spun că un mouse bun este esențial pentru orice gamer, mai ales pentru cei care preferă jocurile de curse, cu acțiuni rapide, unde precizia este esențială. Acesta trebuie să ofere utilizatorului un confort excelent, fie că jocul durează câteva zeci de minute sau o noapte întreagă. Cu siguranță, mouse-urile pentru jocuri sunt cu mult mai solicitate decât cele obișnuite. Tocmai de aceea, înainte de a cumpăra unul nou, este indicat să citiți cu atenție numărul de click-uri suportate de mouse-ul pentru gaming: sunt produse care garantează o eficiență sporită și un confort sporit, chiar și la peste 50 de milioane de click-uri.

Dacă ești în căutarea unui mouse nu foarte scump, care să arate foarte bine și să ofere o experiență bună în jocuri sau în simpla utilizare a calculatorului, atunci puteți încerca să faceți o impresie bună cu mouse-ul Trust Kusan, un model foarte accesibil folosit cu precădere de jucătorii profesioniști, care-l consideră cea mai bună opțiune în gama lui de preț.

Despre Trust Gaming am aflat prima dată de la Blogatu. El a scris și despre modelul pe care mi-l doresc și eu: modelul Kusan, noul mouse de gaming dezvoltat  împreună cu EPSILON eSports.

,,Trust Gaming oferă cel mai bun raport preț/calitate pentru perifericele de PC și consola. Compania dispune de o gamă diversificată de produse pentru jucătorii începători sau profesioniști. Trust cooperează cu diverși jucători profesioniști pentru a oferi pasionaților de gaming echipamente pentru orice buget. Ne străduim să dezvoltam generații de campioni și în acest fel dezvoltăm periferice fiabile ce permit jucătorilor să atingă potențialul maxim.”


Te poți abona și tu la acest canal pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri.





Niciun comentariu: