marți




Samsung Galaxy S6- telefonul visurilor tale 

Trei caracteristici-cheie ale dispozitivului il fac,,telefonul visurilor tale". Prima caracteristica este incarcarea foarte rapida a acumulatorului prin intermediul tehnologiei Fast Charging. Tinut doar 10 minute in priza, Galaxy S6 poate fi folosit, cu energia acumulata in acest timp, aproximativ 4 ore. A doua este posibilitatea incarcarii wireless a dispozitivului. Aceasta caracteristica elimina cablul din ecuatie. In final, a treia caracteristica este Ultra Power Saving, introdusa prima data de Galaxy S5. Pentru momentele in care utilizatorul nu mai are baterie si nu are acces la un incarcator, aceasta optiune face ecranul alb-negru si opreste toate functiile care nu sunt necesare.

DECI,

Samsung s-a intors catre ... oameni!

Desi sună a slogan populist, iar în tehnologie aceasta poate fi o sabie cu două tăişuri, pentru cei de la Samsung procesul de inovaţie trece mereu prin consultarea oamenilor şi prin analizarea dorinţelor lor.

Telefonul de la Samsung are o memorie fixă şi o carcasă unibody, un ecran Quad HD de 5,1 inci şi o cameră foto de 20 de megapixeli, cu o viteză de declanşare foarte rapidă. Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au adus o serie de specificaţii interesante, iar Edge-ul e primul telefon cu ecranul cu două margini curbate. Una dintre aceste margini poate fi folosită pentru a vedea dacă primim un apel de la un contact favorit sau pentru a primi notificări, atunci când telefonul e închis. Faţă de Samsung Galaxy Note 4 Edge, lansat la Berlin în septembrie, Samsung a simplificat lucrurile. De asemenea, şi în interiorul sistemului de operare, telefonul nu mai are funcţii consacrate şi complicate, care nu erau folosite de foarte mulţi oameni. 
Samsung S6 Edge e revoluţionar prin designul său, dar este şi o minune tehnologică. Sticla e făcută la 800 de grade Celsius.
Procesorul telefoanelor este pe arhitectură 64 de biţi, la 14 nm. Potrivit Samsung, e de 35% mai eficient şi de 20% mai puternic. În plus, Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au stocare de tip 2.0, care combină elemente de SSD cu elemente tradiţionale ale telefoanelor mobile. Ecranul celor două telefoane e mai bun. 5,1 inci, Quad HD, Super Amoled, 577 de pixeli pe inch. Despre baterie, Samsung spune că se încarcă mai rapid decât orice altă bateria de telefon. În 10 minute, bateria se încarcă până la un nivel care ţine apoi patru ore. În plus, încarcarea este wireless, iar bateria nu se mai scoate.

Niciun comentariu: