marți

Caut Philips, vreau calitate!


Ieri mi-am spart telefonul...


Dupa ce l-am plans si i-am facut ,,inmormantarea" aruncandu-l in spatele unui sertar ( locul unde zac inca vreo 5/6 semeni de-ai lui), am inceput MAREA CAUTARE!


Pentru ca am fost foarte multumita de fostul meu Smartphone Philips m-am gandit sa raman fidela aceluiasi brand. 

Asa ca am cautat peste tot si pentru ca nu m-am putut hotari asupra unuia singur, am cumparat doua aparate - un Philips i928 si un Philips S398 (unul am sa-l fac cadou verisoarei mele, dar pe care?!?!?)

Va rog sa ma ajutati si voi sa gasesc raspunsul!




http://www.philips.ro/c-p/CTI928BK_58/telefon-mobil/overview
 sau
http://www.philips.ro/c-p/CTS398BK_58/smartphone/overview



Ador Philips i928 pentru ca are o forma usoara si frumos conturata, introdusa intr-un cadru subtire de doar 8,2 mm. Este primul smartphone cu opt nuclee si afisaj Full HD de 6". Imi place ecranul curbat, din sticla de 2,5D cu un design subtire si o performanta multimedia remarcabila. Pentru ca sunt un fan declarat al muzicii, ma bucur ca aparatul este dotat cu un sistem CODEC profesional iar boxele stereo emit o impresie placuta si naturala a sunetelor auzite din diferite directii, totul pentru  a recrea senzatia de perceptie naturala.




Al doilea aparat, un Philips S398 m-a ,,fermecat" cu viteza de quad core -o versiune recenta de android (kitkat), marimea ecranului si a pozelor, calitatea display foarte buna, lumina si culorile placute. Am gasit laolalta PC de buzunar, consola de jocuri si telefonul-toate incorporate intr-un singur dispozitiv- pentru ca acest Philips este echipat cu o platforma mobila complet personalizata, deschisa unei game largi de aplicatii si functii inteligente. Am remarcat si camera frontala de 2 megapixeli integrata, ceea ce-mi permite sa fac autoportrete dar si sa comunic ,,fata-n fata" prin intermediul apelurilor video cu prietenii sau colegii. Acest aparat tine pasul cu cerintele de realizare a sarcinilor multiple la o viteza foarte mare, gratie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz.



Voi pe care l-ati alege?!



Si pentru a fi mereu la curent cu noutatile, dati un meritat LIKE paginii 

 Philips Mobile Phones Romania

Nu veti regreta!

Niciun comentariu: