marți

E ziua ta , mamico!


La multi ani, mama!

Pentru ca de fiecare data am incercat sa o surprind cu un cadou care sa-i faca placere dar sa-i si foloseasca pe timp indelungat, anul acesta m-am gandit sa-i iau un epilator IPL. Am auzit eu ca face minuni!

Dupa lungi cautari am gasit ceea ce voiam- un aparat pentru epilare definitiva care poate fi usor de folosit si care sa nu provoace durere prea mare - Silk'n SensEpil!!!
http://www.silkn.ro/cumpara/1-silkn-sensepil-epilator-ipl.html
Ce este Silk'n SensEpil? Si ce inseamna epilare definitiva cu IPL?

Silk'n SensEpil este un dispozitiv construit si bazat ca functionalitate pe lumina intens pulsata - IPL. Este cea mai inovatoare tehnologie pentru indepartarea definitiva a parului nedorit. Acest aparat aduce rezultatele dorite pe orice suprafata a corpului in conditii de maxima siguranta (dezactiveaza permanent regenerarea parului).

Epilatorul este foarte usor de folosit si are un pret foarte bun in raport cu tratamentele costisitoare la salon, care dau aceleasi rezultate.

Procesul de epilare definitiva pe baza de lumina IPL este bine cunoscut pentru eficienta si siguranta sa. Aceasta a fost dovedita prin testarea clinica in intreaga lume.

Exista tratament de epilare definitiva fara durere!?

Dupa ce am incercat si eu aparatul, pot afirma cu siguranta: DA, exista!!!

Cu noul aparat de epilat Silk'n SensEpil nu mai trebuie sa va faceti griji pentru durerea suportata in timpul sedintelor de epilare definitiva. La cea mai mare intensitate a aparatului se sesizeaza un oarecare disconfort asemuit piscarii cu picaturi de ceara. Suportabil, deci, gandindu-ne la ce ne-am propus!

Voi ce aparat folositi pentru epilare definitiva acasa?

Niciun comentariu: