sâmbătă

O casa ca-n povesti





Fiecare din noi isi doreste o casa frumoasa, deosebita. O casa poate deveni o opera de arta daca este innobilata cu ajutorul profilelor decorative. O casa personalizata ofera o stare de bine, confort si incredere. Pentru toate acestea CoArtCo are solutia perfecta- o echipa de profesionisti care te ajuta sa gasesti idei pentru ca locuinta ta sa fie unica, potrivita cu personalitatea ta. De la materialele folosite si finisaje la forma geamurilor sau a usilor, fiecare casa isi deapana povestea prin unicitate si stil.

http://www.profiledecorative.ro/2014/09/Profile-Decorative-Cornisa-Solbanc-Ancadramente-Brau-Soclu-Coloane-Arcade-Cheie-Bolta.html

Misiunea echipei CoArtCo este de a aduce bunul gust si calitatea in casele noastre, prin servicii ireprosabile si materiale pentru finisaje de lux.

Profilele decorative CoArtCo se pot produce la orice dimensiune, in orice stil arhitectural. Fiecare casa are dimensiuni diferite si de aceea si profilele ornamentale trebuie realizate la comanda, pentru proportii ideale, sa nu para prea mici sau prea mari. Profilele decorative pentru fatada pot fi folosite atat la constructiile noi, cat si pentru reabilitarea celor existente. Acestea respecta standardele pentru protejarea mediului inconjurator si nu afecteaza sanatatea oamenilor.

Infrumusetarea casei se poate realiza cu ajutorul profilelor personalizate, care aduc un plus de valoare si unicitate.

http://www.profiledecorative.ro/2013/06/Profile-Personalizate-Polistiren-Profile-Decorative-Fatada-Ornamente-Baghete-Pret.html

Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitatea de 30kg/m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu veri calduroase si ierni geroase. Acestea sunt acoperite cu un strat mineral si usor elastic. Stratul mineral este alcatuit din praf de marmura, nisip si diversi lianti chimici. Acest strat nu absoarbe apa in structura sa, este rezistent la conditii variate de vreme si la acizii formati in aer. Stratul protejeaza impotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta foarte buna pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicata la final.
Ornamentele sunt livrate gata pentru montaj.

Cum se pot comanda profilele decorative CoArtCo?

- viziteaza site-ul www.profiledecorative.ro si alege modelul preferat din kit-urile prezentate;
- transmiti dimensiunile necesare si livrarea se face oriunde in tara, prin firme de curierat;
- profilele se pot face si la comanda, dupa poze sau desene cu profile preferate;
- pentru un proiect complet de design pentru fatada, arhitectul specializat pe diferite stiluri arhitecturale iti gaseste solutii avantajoase.
- showroom-ul CoArtCo este in Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr. 20, sector 1. Programul: de lui pana vineri, in intervalul 09.00- 17.00.

Stiati ca profilele CoArtCo sunt produse in Romania?


Niciun comentariu: