marți

Pe drumuri de munte

Ador natura, imi place marea, iubesc muntele, padurile si animalele salbatice, imi plac oamenii simpli si onesti. 


Cel mai mult imi place sa fac drumetii cu cortul pe munte! 

Am mers pe munte de mica, la inceput cu parintii, apoi cu prietenii si de multe ori singura! Imi plac linistea si salbaticia muntelui si ma incarc de energia pe care o emana la fiecare revedere.

Vine vara, bine-mi pare!... si vremea frumoasa ne va indeamna sa facem mai multa miscare in aer liber. Drumetiile pot inlocui cu succes antranamentele dure de la sala. Una din frumusetile acestei forme de miscare este tocmai faptul ca, inconjurat de prieteni si natura, nu simti efortul ca pe o corvoada.
Un prieten de nadejde pentru ca drumetiile sa fie de fiecare data o reusita este TotalMag - un magazin online, unde puteti gasi tot echipamentul de care aveti nevoie.

Tips & tricks pentru o drumetie relaxanta, fara evenimente neplacute.
*Consuma gustari intre mesele principale, intrucat acestea iti vor mentine nivelul ridicat de energie;
* Previne arsurile solare purtand o sapca sau o palarie si aplicand pe piele lotiuni specifice;
* Pune in rucsac si o pelerina de ploie si o haina mai groasa;
* Nu te aventura pe o ruta grea sau careia nu ii poti face fata;
* Nu uita de trusa de prim ajutor - include in ea bandaje de diferite dimensiuni, pansamente sterile, cutite (briceag), o lanterna, ac de siguranta, penseta, unguent antibiotic pentru rani, gel aloe vera, antihistaminice, aspirina, etc.

Toate acestea le puteti gasi intr-un singur loc- TotalMag.ro

Dar sa va spun cate ceva despre acest loc minunat- TotalMag.ro este un site ce comercializeaza o mare varietate de produse minunate, deosebite, utile si de o calitate superioara. Aici gasim echipament militar/tactic, cutite, lanterne, binocluri, camere video, echipament outdoor, de supravietuire, camping, imbracaminte, etc.- de fapt tot ce va trebuie pentru o excursie sau drumetie reusita.


Pe langa avantajele de ordin fizic, drumetiile ne ajuta sa socializam mai bine, sa uitam de problemele zilnice si sa ne incarcam bateriile.
Nimic nu e mai relaxant ca un week-end in natura, alaturi de prieteni!

Nu uitati, pentru detalii si noutati TotalMag e si pe Facebook! ;)

Niciun comentariu: