marți

Cu TotalMag esti fruntas!


Week-end-ul trecut am fost la pescuit. Cu  prieteni si corturi ... Pe Dunare! Super experienta! 




Pentru ca suntem prefesionisti adevarati, am prins pe langa alti pestisori zglobii cat palma, si un ditamai somnul puturos, de vreo 7/8 kg.( sotul meu paria ca are peste 10 kg.,... dar el e pescar... :D ). 


Dupa o fascinanta si indelungata partida de pescuit, burticile noastre ajunsesera la un moment dat sa ,,cante" diferite arii, nu tocmai artistic, pe tonalitati diferite, asa ca am hotarat sa ne sacrificam impresionanta captura si sa pregatim un gratarel. Pentru ca avem mereu la indemana tot ce ne trebuie, ne-am scos minunatiile cumparate de la +Totalmag : un cutit de vanatoare, cu care-am despicat si transat rapid somnul ,,urias", un amnar cu magneziu care functioneaza si pe vant puternic (pe probate, nu vorbe scoase din ,,fisa postului"!) si laudatele si ravnitele mele castroane flexibile in trei culori (rosu, verde, negru); toate luate dintr-un singur loc: TotalMag. Sunt mereu deasupra tuturor cu aceste produse. Calitatea lor, durata si intretinerea usoara fac ca de fiecare data locul de masa sa fie in fata cortului nostru! 

http://www.totalmag.ro/ro/produseVase-camping-bidoane-de-apa/Castronele-flexibile-.html  http://www.totalmag.ro/ro/produseVase-camping-bidoane-de-apa/Castronele-flexibile-pentru-camping-culoare-verde.html  http://www.totalmag.ro/ro/produseVase-camping-bidoane-de-apa/Castronele-flexibile-pentru-camping-culoare-neagra.html

Dar sa va spun cate ceva despre acest loc minunat: TotalMag este un site ce comercializeaza o mare varietate de produse minunate, deosebite, utile si de o calitate superioara. Aici gasim echipament militar/ tactic, cutite, lanterne, binocluri, camere video, echipament outdoor, de supravietuire, camping, imbracaminte, etc., de fapt totul pentru o excursie sau drumetie reusita.
Imi doresc de foarte mult timp de pe site un produs foarte folositor pentru iesirile noastre in aer liber: un topor tactic, perfect pentru taiat, despicat, lovit sau ciopartit.Toporul M48 este unealta tactica suprema! Cantareste foarte putin, poate fi carat toata ziua fara sa va oboseasca, lama prezinta un tais lat si usor curbat, cu potential urias de folosire. Capul toporului este construit din otel inoxidabil 420. Designul implica o teapa ascutita ce completeaza foarte bine lama, facand din M48 o unealta eficienta de aparare, dar si de supravietuire. 

                                                           http://www.totalmag.ro/ro/produse/Cutite/SOG/SOG-Topor-Tomahawk-M48-tactical-axe.html
Nu-i asa ca vi-l doriti si voi!?
E foarte util si treaba se face mult mai usor daca ai un ajutor de nadejde!
Cu TotalMag esti mereu in frunte!

Daca vreti sa fiti si voi fruntasi, acordati un meritos LIKE paginii de Facebook TotalMag.ro si fiti mereu la curent cu promotiile si noutatile!

Fir intins, prieteni!






Niciun comentariu: