duminică

Scholl si picioare fericite


Sa va spun cum am reusit sa scap de o problema inestetica si suparatoare.
Datorita tendintei naturale spre o piele uscata, ma confruntam adesea cu ingrosarea pielii de pe talpa piciorului. Un exces de piele ingrosata dura poate sa prezinte si riscuri pentru sanatate, prin cauzarea de rani sau fisuri. in astfel de cazuri, bacteriile pot patrunde in corp prin rani deschise si pot determina inflamatii.
Pentru a preveni aceste afectiuni si a scapa de problema inestetica, pielea ingrasata trebuie inlaturata in mod regulat. 
Cum?
Acum foarte simplu, rapid si simplu, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals! 


Cu un design ergonomic, usor de folosit si un capat rotativ abraziv, pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant ofera rezultate similare celor obtinute la un salon, dar fara sa fie nevoie sa iesi din casa. Astfel, vei vedea cat de simplu si rapid poti obtine picioare frumoase si catifelate chiar in confortul casei tale.



Incearca si tu noua pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant dupa fiecare baie. Vei observa cum aceasta indeparteaza usor pielea ingrasata de pe talpi, chiar si in zonele greu accesibile, pentru calcaie si talpi fine chiar de la prima utilizare.






Voi ce produse Scholl folositi?

Niciun comentariu: