sâmbătă


La mare, de 1 MAI


Tot romanul se duce pe litoral de 1 Mai! 

Asa ca si eu tot acolo am fost, la Mamaia! Doar ca anul acesta e cam putina lume la mare, mult mai putina ca in alti ani! Pesemne pentru ca nici vremea nu a prea tinut cu noi! 

Cel putin am facut niste poze minunate! Nicaieri nu reusesc sa fac poze mai frumoase ca la mare! Asta pentru ca le fac cu mult drag! Iubesc cantecul marii, culoarea si izul sarat al pielii dupa o balaceala zdravana! 




Mi-a placut mult Terasa ANDREEA , m-am simtit minunat alaturi de prieteni iar servirea a fost ireprosabila! Cu un personal calificat de exceptie si produse culinare foarte gustoase si aspectoase, terasa ANDREEA face ca revenirea sa fie aproape obligatorie. Oricine le calca pragul ramane cu o impresie placuta si doreste sa revina.

Ce mi-a placut in mod special?!
Berea rece si parfumata Bergenbier Fresh - am consumat pentru prima data Bergenbier cu ambalaj inovator termosensibil- e super!!! Acum stiu, cand muntii sunt albastri, berea e tocmai buna de baut! 



Calatorim fara probleme!
Si pentru ca ne-am hotarat in ultimul moment sa plecam, ne-a ajutat MAREEA , una din principalele companii din industria turismului din Romania- care se defineste prin calitate, promptitudine si standardele inalte ale serviciilor oferite. Le multumim si pe aceasta cale! :*

Voi unde ati petrecut de 1 MAI?!

Niciun comentariu: