miercuri


INDISPENSABILUL GALAXY S6 




Alaturi de prieteni petrecem cele mai placute momente din viata si cu ei facem si alegerile cele mai importante: cum ar fi achizitionarea unei masini, o excursie sau alegerea celei mai bune gradinite/scoli din oras pentru cei mici.





Am recomandat smartphonul Samsung Galaxy S6 intr-un alt articol si am fost intrebata de ce neaparat S6 si cum il folosesc zilnic. Sa va spun care sunt atuurile gadgetului care m-au convins pe mine ca Samsung a facut un telefon perfect pentru mine:




* in primul rand senzorul de amprenta, care functioneaza fara probleme (spre deosebire de S5) si nu da rateuri (poate doar daca ai degetul murdar)- deci o deblocare rapida;

* pentru ca ascult muzica si cand citesc (nu, nu glumesc!) difuzorul lui Galaxy S6 ma ajuta foarte mult cu un sunet clar, natural iar vocea si instrumentele se aud extrem de rafinat. Si ascult muzica la casti si cand gatesc sau ma ocup de gradinarit! 

* imi place sa fac fotografii - florilor din gradina, elevilor mei, la scoala, in excursii si drumetii, familiei si prietenilor in orice moment. Cand n-am aparatul foto la mine, ma bucur ca am Galaxy S6. Are cea mai buna camera pusa pe un smartphone cu Android. Plus ca si camera frontala este foarte buna la cei 5 MP ai ei. Se descurca bine in lumina scazuta si poti face selfie cu toti prietenii tai! Si un plus al camerei foto cu care e dotat Galaxy S6 e ca poate urmari subiectul in miscare, pentru ca imaginile sa iasa clare, chiar daca persoana se deplaseaza de colo-colo (elevii mei sunt destul de neastamparati, totusi pozele mele sunt perfecte)

* cu S6 nu se mai blocheaza nici un joc (yuppy!!!). Fie ca e vorba de Mortal Kombat, Crysis, Company of heroes sau SimCity nu vei avea nicio surpriza neplacuta datorita procesorului Exynos 7420 din silicon; S6 este primul telefon din lume care foloseste un sistem de procesare Octa Core Exynos.

* mai nou, folosesc destul de des si functiile de sanatate integrate in aplicatia S Health - imi monitorizez pasii, pulsul, caloriile, nivelul de oxigen din sange si alte lucruri de acest gen. Ma bucur ca datorita senzorului cu care-i dotat gadgetul meu imi pot masura bataile inimii. (nici macar Apple nu a reusit asa ceva in telefoanele sale). Iti poate masura chiar si nivelul de stres! 




Samsung a facut un telefon perfect pentru multi dintre noi! Puteti sa va convingeti si voi de acest lucru urmarind review-ul smartphon-ului Samsung Galaxy S6. 




Nu-i asa ca va doriti si voi un astfel de telefon!?

Niciun comentariu: