marți

LESS IS MORE LA FARMACIILE VIVAT 






Sfarsitul de an scolar vine de fiecare data cu un plus de oboseala si stres, ceea ce duce, inevitabil, la afectarea sanatatii fizice si emotionale. 

Atunci cand avem creierul obosit suntem uituci, aiuriti si usor de distras. Abilitatea creierului uman de a se mentine calm si concentrat este limitata, zgomotul constant al mediului urban amplificand aceasta stare.
Pentru ca managementul timpului este foarte important pentru evitarea suprasolicitarii si a stresului relationat cu imposibilitatea unor sarcini sau cu o senzatie puternica de extenuare este necesara stabilirea unui orar zilnic si prioritizarea sarnicilor urgente, precum si planificarea unor pauze dese. Se recomanda, deasemeni, plimbari in spatii pline cu verdeata, lucru stiut ca mediile naturale stimuleaza creierul iar atentia solicitata este una fara efort (atentia involuntara), care ne atrage atentia, dar ne permite in acelasi timp un spatiu de reflectie. O plimbare prin natura este un paliativ pentru solicitarile zilnice si scapam si de astenia de sezon care se poate instala atat primavara, dar si la venirea toamnei sau chiar iarna; in principiu asteniile apar la schimbarea conditiilor meteo-climaterice. Astenia poate avea diferite cauze si se poate prezenta sub diferite aspecte, afectand atat latura fizica, cat si pe cea psihica, intelectuala sau sexuala, ceea ce duce la irascibilitate, nervozitate si/sau lipsa de concentrare.


Exista si tratament pentru insomnie si extenuare!?
Rezultate deosebite pentru tratarea simtomelor cauzate de stres are mesoterapia

Termenul de mesoterapie face referire la o combinatie de diferite metode de tratament ale medicinii conventionale si metode de tratament alternativ. In ultimii ani mesoterapia a devenit din ce in ce mai cunoscuta- in special in domeniul procedurilor ati-aging si cele cosmetice. Este important de retinut ca mesoterapia este practicata numai de medici si de practicienii medicinii naturiste. Cosmeticienii care ofera servicii de mesoterapie trebuie sa dispuna de calificarile necesare.
Tratamentul foloseste doze mici de substante active injectate in partea vizata a corpului pentru a nu ajunge in restul corpului ci sa actioneze strict in zona cu probleme.


Vrei o piele intinsa, fara riduri!? 
Pe fondul trendului anti-aging, mesoterapia ocupa un loc fruntas, facand posibila intinderea pielii si diminuarea ridurilor (lifting) prin injectarea de acid hialuronic, diferiti antioxidanti si vitamine.

Mesoterapia trateaza cu succes si celulita sau striatiile din perioada de sarcina cu asa numita injectie ,,adio-grasime" care elimina grasimea din locurile dorite.

Desi se apeleaza la mesoterapie in special in tratamentul cosmetic, in ultimii ani s-au inregistrat succese si in reumatism, artroze, dureri arteriale si de spate, migrene, dureeri de cap si accidentari sportive (luxatii, contuzii, contorsii musculare). 

Ca sa ai grija corect de sanatatea ta si a familiei tale, specialistii VIVAT iti pun la dispozitie sfaturi utile de ingrijire de nota 10, indiferent de varsta sau de nevoile tale! Nu uita sa intrebi si de trusa de sanatate, trusa Vivat, care este adaptata nevoilor tale, in functie de sezon. Asa ca, daca vrei sa ai un concediu placut nu uita trusa acasa! 

http://www.vivat-familia.ro/campanii-vivat/


Niciun comentariu: